Vaktmästare/snickare med lagererfarenhet till kund i Landvetter

Eterni Göteborg · Göteborg

·

Ansök senast 24 sep.

Vaktmästare/snickare med lagererfarenhet till kund i Landvetter

Eterni Sweden söker nu händig person med erfarenhet av möbelmontering, visst snickeri men som även har lagererfarenhet och truckkort. 
 

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker efter en händig person som under ca fem veckor ska hjälpa en av våra kunder i Landvetter med i ordningsställande av deras nyetablerade lokaler enligt nedan:
  • Montering av möbler
  • Uppsättning av hyllor
  • I ordningsställande av lokaler
  • Visst snickeriarbete
  • Samt övriga vanligt förekommande vaktmästaruppgifter
Har du även nedan erfarenhet ökar dina chanser att efter de första fem veckorna få stanna kvar och arbeta med vanligt förekommande lageruppgifter såsom:
  • Orderplock/truckförare - orderhantering, registrera, sortera och kontrollera in- och ut leveranser. Erfarenhet av högstaplande truck är meriterande
  • Förmontering 
  • Continerlossning
Arbetets tiderna är måndag-fredag 07:00-16:00.

Tillsättning av tjänsten sker med omgående start.


PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Som person är du noggrann, ansvarsfull och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Vidare ser vi att du är en ordningsam person som trivs med ett fysiskt arbete och har en god fysik, då det förekommer en hel del tunga lyft.

Det är en förutsättning att du har erfarenhet av truckkörning och innehar truckkort A1-A4 + B1-B4. Flytande svenska i tal och skrift samt B-körkort. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att man ska passa in i arbetsteamet.


OM TJÄNSTEN
Tjänsten som vaktmästare/snickare med lagererfarenhet är ett konsultuppdrag på heltid med omgående start. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos en av våra kunder i Landvetter. 


ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Linda Peterson på. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Eterni Göteborg

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Eterni Sweden AB