Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vaktmästare till Helsingborg Arena

Helsingborg Arena och Scen AB · Helsingborg · Ansök senast 4 juli

Vikariat

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om bolaget
Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd. Både för helsingborgare och besökare varje dag, året runt. Många av evenemangen sker i stadsrummet men huvudsakligen på stadens idrottsarenor och kulturinstitutioner. Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater och Helsingborg Convention & Event Bureau ingår i bolaget som är helägt av staden. Bolaget har därtill en produktionsavdelning för evenemang, drift och service samt centrala funktioner för marknadsföring och kommunikation, ekonomi, HR och administration. Även den kommande stadsmässan H22 ingår i bolagets uppdrag.Om oss

Moderna Helsingborg Arena sjuder av liv och rörelse från morgon till kväll. Med runt 300 000 besök varje år till cirka 120 idrotts- och nöjesevenemang, möten och kongresser är den en av regionens främsta spelplatser. Den flexibla arenan kan anpassas efter önskemål och byta skepnad från sober bankettsal för över 1 000 sittande gäster till fartfylld scen för Melodifestivalen. Vi som arbetar här är lösningsorienterade, proffsiga och tar egna initiativ. Vi levererar hög kvalitet i varje detalj och service i toppklass. Att erbjuda kreativa lösningar till våra kunder är en del av vårt framgångskoncept.

Du kommer ingå i driftsenheten som består av fyra vaktmästare och två till tre eventtekniker. Enheten leds av två produktionsledare som ansvarar för evenemang-, resp. driftteknik.

Arbetsuppgifter

I uppdraget som vaktmästare är din huvuduppgift att starta upp och förbereda arenan till att våra kunder anländer. Det kan röra sig om att städa idrottshallen inför en skollektion till att färdigställa Arenahallen inför en konsert med 5000 personer, och allt däremellan.

Du kommer arbeta i våra olika driftsystem för bland annat ventilation, larm- och passagesystem och brandlarm. I rollen ingår även fastighetsskötsel och att vara en del av vår brandorganisation under evenemang. Du kommer vara stöd till våra övriga verksamheter inom bolaget med praktisk hantering inom service, drift och evenmang.

Uppdraget kräver att du samarbetar med dina närmsta kollegor, men också med arrangörer och idrottsföreningar som använder våra lokaler. Du får många gånger arbetsuppgifter tilldelade dig och har då ansvar för att genomföra och återrapportera när uppgiften är löst.

Kvalifikationer

För att lyckas väl i arbetet ser vi att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, såsom fastighetsskötsel och drift. Du har truckkort, liftkort och B-körkort. Du har också certifikat som anläggningsskötare.

Har du dessutom certifikat för hett arbete och/eller erfaernhet av vårt passagesystem Vanderbilt/Bewator är det meriterande.

Du är lösningsfokuserad och pålitlig och trivs med att arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Du är serviceminded och har förmågan att förstå våra kunders önskan, sätta den i ett sammanhang och leverera rimliga lösningar. Du har god datorvana och goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som i skrift.

Övrig Information

Placeringsort: Helsingborg

Anställningsform: Vikariat

Omfattning: 100%

Schema: 2 skift

När: 20210809 - 20220213

Sista ansökningsdatum: 4/7

Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Olsson, Produktionsledare 0708867561, andreas.olsson@helsingborg.se
Läs mer om bolaget på:
www.stagebackstage.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Helsingborg Arena och Scen AB

Placering

Helsingborg

Dela jobbannonsen

Anmäl annons