Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vaktmästare sökes till statligt verk i Göteborg, behovsanställning (deltid)

Vaktmästare sökes till statligt verk i Göteborg, behovsanställning (deltid)

Perido AB · Göteborg · Ansök senast 30 maj

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du något års erfarenhet som vaktmästare? Är du en mångsysslare som dessutom är en hejare på att hjälpa människor? Då kanske jobbet som vaktmästare är något för dig!

Om tjänsten

Perido söker nu en vaktmästare som kan rycka in vid behov under ledighet och sjukdom till ett statligt verk i Göteborg, som arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. Innan uppdragstart kommer man att genomgå en säkerhetsprövning.

Dina arbetsuppgifter

Arbetet har sin grund i att sköta inkommande och utgående gods. Som vaktmästare kommer du dessutom ha många kontaktytor och bistå olika delar av verksamheten. Uppgifter du kommer ansvara över är bland annat:

  • Ta emot matleveranser, tvätt och städartiklar
  • Hantera gods som ska skickas iväg, exempelvis stora mängder tvätt
  • Sköta avfallshantering, det vill säga sortering och hantering av sopor

Dina egenskaper

För att trivas i rollen som vaktmästare bör du vara en serviceinriktad person som dessutom har sinne för praktisk problemlösning. Vi ser gärna att du har en stor ansvarskänsla och en god initiativförmåga som gör att du självständigt kan driva ditt arbete framåt. Då du kommer att bistå verksamheten med god service är det viktigt att du har social kompetens, är flexibel i ditt arbetssätt och gärna samarbetar med andra.

Låter det här som nästa utmaning för dig? Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Vi söker dig som har:

  • Minst ett (1) års arbetslivserfarenhet som vaktmästare.
  • En annan huvudsaklig sysselsättning
  • Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt.

Omfattning och tillträde

Deltid. Behovsanställning tillsvidare. Tillträde enligt ök.

Skicka in din ansökan

Ansökan görs via vår hemsida. Klicka på knappen ansök och fyll i den efterfrågade informationen. Vid en första kontakt med ansvarig rekryterare får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.

Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringsassistenter dig inom 24 timmar på vardagar. Ange tjänsten referensnummer 32311 i ämnesraden.

Om Perido

Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig som söker jobb till nästa steg i yrkeslivet! Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 70 medarbetare internt och över 600 konsulter på uppdrag över hela landet. Som Perido-konsult blir du en del av vår organisation och växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om Perido via denna länk https://perido.se/for-jobbsokande/ och https://perido.se/om-oss/om-oss-undermeny/.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Perido AB

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Perido AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons