Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vaktmästare på brinellgymnasiet

Nässjö kommun · Nässjö · Ansök senast 15 maj

Heltid · Tillsvidareanställning

Om arbetsplatsen
Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor, den medelstora kommunen med ca 30.000 invånare på det Småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun. Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar.

Arbetsuppgifter
Ordinarie vaktmästeriuppgifter. Gärna med kompetens mot teknisk sektor som t ex * Ljus och ljud * Passersystem * Maskinkunskap

Kvalifikationer
Grundläggande gymnasieutbildning Erfarenhet av service och teknikunderhåll

Övrigt
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande. Rekrytering kommer ske löpande.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Nässjö kommun

Placering

Nässjö

Kontaktperson

Marcus Nordal

0730747151

Dela jobbannonsen