Jobbsafari är en del avschibsted logo

Väktare

Q Security AB · Tanum · Ansök senast 21 okt.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Ett roligt och mångsidigt arbete – med möjlighet att påverka och förändra – yrkesmässigt och i din personliga utveckling. Du kommer att få en objektsanpassad utbildning om du är rätt person. Q Security erbjuder lön enligt kollektivavtal mellan Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet.

Vart? Vi söker personal till Tanum Strömstad som Väktare Huvudsakligen Helger kväll/natt samt extra vid behov.

Vem är du? Vi ser att du är mycket flexibel och har ett utpräglat service- och säkerhetstänkande. Du bör vara stresstålig och ha förmåga att lösa uppkomna problem. Du är innovativ och har ett äkta engagemang, är ansvarstagande samt har förmåga att ta egna beslut. Dagar som är tuffa och motiga behåller du fokus och ett gott humör. Du har en styrka i att skapa gott samarbete och goda relationer, såväl med kund som med kollegor. Du har förmågan att lösa uppkomna problem på ett korrekt och ansvarsfullt sätt. Väktarutbildning är ej krav men meriterande.

Vi kommer att utbilda dig om du är rätt person för oss.

Uppdragen kan komma in med kort varsel med inställelsetid men kan också vara planerade i förväg.

Som bevakningspersonal blir din uppgift att hantera omhändertagna personer, förebygga brottslighet och andra oegentligheter. Du kan komma att arbeta i specifik miljö där det kan förekomma att vi behöver hantera personer som är påverkade av alkohol eller andra droger. Arbetstiderna är mycket varierande och förekommer alla tider på dygnet såväl vardagar som lördagar, sön- och helgdagar. Meriterande att du som sökande är utbildad Ordningsvakt Parkeringsvakt eller bägge delar.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Q Security AB

Placering

Tanum

Kontaktperson

Q Security AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons