Jobbsafari är en del avschibsted logo

Väktare sökes till behovsanställning

Safepartner i Osby AB · Osby · Ansök senast 20 okt.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Detta är en tjänst för dig som vill leverera service och säkerhet med hög kvalitet!

Vår vision är att skapa trygghet och tillföra ett mervärde i samhället kopplat till vår värdegrund, höga moral och vår uppförandekod. Det gör att vi kan leverera säkerhetstjänster av väldigt hög standard.

Vi söker dig som gärna har fullständig och giltig väktarutbildning VU1 och VU2, har ett tydligt serviceinriktat engagemang, är laglydig, drogfri och godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag och har B-körkort.


Har du inte väktarutbildning sedan tidigare men tror att det är ett yrke som passar just dig så ser vi gärna att du söker tjänsten hos oss ändå.


Vi lägger väldigt stor vikt vid personlig lämplighet och ser att du uppfyller nedanstående grundkrav:

• Vi tror att du är en serviceinriktad, lugn och organiserad person som periodvis kan hantera stress och högt arbetstempo.

• Du är intresserad av teknik och har lätt för att förstå instruktioner.

• Du är självständig, men jobbar också bra i team.

• Att ta ansvar kommer naturligt för dig, du är helt enkelt en ärlig, hjälpsam och uppmärksam person som får människor omkring dig att känna sig trygga.



Din roll

Som ronderande väktare är din främsta uppgift att leverera trygghet ute hos våra kunder, främst vid industrier, på kontor och i verkstäder genom att skydda egendom och byggnader mot brand, stöld och skador. Vanligtvis är det du som sköter larmanläggningarna och rapporterar med hjälp av ett datoriserat rondinformationssystem.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Safepartner i Osby AB

Placering

Osby

Kontaktperson

Safepartner i Osby AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons