Jobbsafari är en del avschibsted logo

Väktare / arrestantvakt

Swe-security i Mälardalen AB, · · Ansök senast 30 juni

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du jobba i ett modernt säkerhetsföretag som skapar trygghet för företag, myndigheter och människor? Swe-Security AB söker nu nya väktare som är redo att leverera marknadens bästa service och säkerhet inom bevakningsbranchen! Som medarbetare på Swe-Security är DU den viktigaste pusselbiten för att vi som företag ska uppnå vår vision: Kvalité, kompetens och vägledning.

Gemensamt för oss som jobbar på Swe-Security är att vi bygger förtroende genom att ta ansvar, vara ärliga, visa omtanke för alla människor och samarbetar med kollegor och kunder.

Vi söker dig som vill ha en behovsanställning, du kanske studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning. Uppdragen kan komma in med kort varsel med snabb inställelsetid men kan också vara planerade i förväg.

Vad innebär jobbet?

Vi söker dig som kan jobba varierande arbetstider, dvs ibland dag och ibland natt, med norra Dalarna som utgångspunkt (Sälen, Malung & Älvdalen) Vi ger kunderna den service och säkerhet som de förväntar sig av oss. Kunderna litar på oss och anförtror oss ett stort ansvar. Som en av medarbetarna i Swe-Security är det väldigt viktigt att du står för våra värderingar ansvar, omtanke, ärlighet och samarbete och att du kan arbeta i enlighet med dem. I ditt arbete kommer du stöta på människor som befinner sig i kris och mår psykiskt dåligt, därav är personlig lämplighet av stor vikt.

Du kan komma att arbeta alla tider på dygnet såväl vardagar som lördagar, sön- och helgdagar.

Kvalifikationer: Våra medarbetare ska vara ansvarstagande, säkerhetsmedvetna och serviceinriktade. Ärlighet och empati är viktigt. Ett äkta engagemang och ett gott humör ser vi som en framgångsfaktor. Du är en person som kan skapa goda relationer, såväl med kunder som med kollegor. Vi ser också gärna att du har en förmåga att arbeta självständigt lika naturligt som tillsammans med andra. Våra värderingar är viktiga för oss och vi är övertygade om att vi med ansvar, ärlighet omtanke och samarbete skapar en arbetsmiljö där vi alla trivs och ständigt utvecklas.

Våra allmänna krav är att du som söker ska:

- fyllt 20 år och vara ostraffad

- vara drogfri

- ha minst gymnasiekompetens

- behärska god svenska i tal och skrift

- behärska god engelska i tal och skrift

- ha god hälsa och fysik

- ha ordnad ekonomi

- ha körkort B

- ha väktarutbildning

Meriterande är om du tidigare arbetat med: Inom psykiatrin, inom kriminalvården eller likvärdigt.

Vi erbjuder lön enligt kollektivavtal mellan Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet.

Eftersom Swe-Security är ett säkerhetsklassat företag görs en säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen. Tester kan tillämpas i rekryteringsprocessen.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Swe-security i Mälardalen AB,

Kontaktperson

AB Swe-security i Mälardalen AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons