Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vägunderhållare

Bolidenområdet · Skellefteå · Ansök senast 30 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.


Vill du jobba i ett företag som prioriterar säkerhetsäkerhetsfrågor och arbetar hårt för att bidra till den gröna omställningen? Har du erfarenhet av arbete med vägunderhåll samt god maskin vana? Då har vi ett roligt och intressant jobb för dig. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Som Vägunderhållare kommer du främst att arbeta med förebyggande underhåll av vägarna i gruvan men även upprättande av nya vägar. Arbetet kräver flexibilitet och en förmåga att prioritera då problem kan uppstå med kort varsel. Koordinering med andra sektioner och avdelningar i gruvan sker dagligen då jobbet kan påverka den dagliga produktionen. Som vägunderhållare kommer dina arbetsredskap främst vara maskiner så som väghyvlar och grävmaskiner.

Exempel på arbetsuppgifter är:

  • Bygga nya vägar
  • Hyvla vägarna.
  • Dikningar samt andra insatser för att leda bort vatten så som rördragningar med mera.

Som vägunderhållare tillhör du sektionen Bergtransport där ingår lastning och transporter av malm och gråberg under jord, rensning av brytningsrum och pumpgropar med hjullastare samt vägunderhåll.

Skiftgången är 4-3 vilket innebär att man arbetar måndag till torsdag och är ledig fredag-söndag. Varannan vecka jobbar du dagtid och varannan vecka natt. Arbetstider och skiftgång kan komma att förändras framöver.

Utbildning/Erfarenhet

Vi söker dig som kan arbeta självständigt och har ett serviceinriktat tankesätt. Vi ser gärna att du är strukturerad i ditt arbete och har en förmåga att prioritera bland arbetsuppgifter. Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; omsorg, mod och ansvar. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha en gymnasiekompetens samt utbildning inom mark och anläggning och maskinförarutbildning. Du har många års erfarenhet av att arbeta med underhåll och byggande av nya vägar i rollen som maskinförare.

Meriterande för tjänsten är erfarenhet av vägunderhållning under jord samt att du kan göra minde felsökningar och ingrepp på maskiner.

Rekryteringen kan ske löpande, senaste ansökningsdag är onsdagen den 30 november 2022

Upplysningar

Hör gärna av dig till arbetsledare Bergtransport Jens Dahlberg, jens.dahlberg@boliden.com,.

Facklig information lämnas av IF Metall, 0910-77 41 03.

Frågor angående din ansökan besvaras av Jonas Lindgren, Talent Acquisition Partner jonas.lindgren@boliden.com

Välkommen med din ansökan!

.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bolidenområdet

Placering

Skellefteå

Kontaktperson

Boliden Mineral AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons