Jobbsafari är en del avschibsted logo

Väg/mark projektör till Afry Rookie Program 2022!

Väg/mark projektör till Afry Rookie Program 2022!

AFRY · Sundsvall · Ansök senast 30 juni

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Inledning:
På AFRY är en Rookie en nyexad kollega som kommer in med nya kunskaper och perspektiv, en person som är en stor tillgång då man vågar utmana med nya idéer, är nyfiken samt sugen på att lära sig från mer erfarna kollegor.

Våra värdeord på AFRY är modig, hängiven, lagspelare - tycker du att du har dessa egenskaper, och du planerar att ta examen sommaren 2022, så kan du nu ansöka till AFRY Rookie Program. AFRY erbjuder dig en strålande start i arbetslivet!

Du får ett spännande jobb och en unik möjlighet där AFRY sätter in extra insatser för att säkerställa att du ska trivas på bolaget och utvecklas till din fulla potential. Programmet är utformat för att det ska vara givande för dig på både ett personligt och professionellt plan med noga planerade utbildningar, workshops och värdefull knowlegde transfer mellan seniora kollegor och deltagarna i Rookie Program.

Då det finns begränsat med platser till programmet rekommenderar vi dig att söka tjänsten redan idag!

Information om programmet
Under tolv månader erbjuds du en gedigen introduktion i arbetslivet, där du utöver ditt vanliga arbete får delta i utbildningar. Utbildningarna är planerade i form av olika block som innefattar bland annat affärsmässighet, konsultkunskap och juridik. Utbildningarna genomförs kombinerat med teambuilding-aktiviteter. Programmet ger dig dessutom ett brett nätverk inom AFRY.

Professionals Nord söker juniora ingenjörer till AFRY Rookie Program, ett program som är en del av vår personaluthyrning. Du kommer att vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos AFRY under 12 månader. Förutsatt att samarbetet fungerat bra, är målsättningen en fortsatt anställning hos AFRY.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och AFRYs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Läs mer om satsningen på https://afry.com/en/rookie

Information om tjänsten

Sektionen i Sundsvall består av en större grupp med erfarna medarbetare. Tillsammans med dem och andra kollegor medverkar du i uppdrag åt AFRY:s kunder. AFRYs uppdrag varierar från stora väg- och järnvägsprojekt med trafikverket som beställare, till mindre projekt tillsammans med lokala entreprenörer.

Ansvarsområden/Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter utvecklas med dig. Allt eftersom du känner dig tryggare i rollen tar du dig an ett allt större ansvar i projekten för att på sikt kunna arbeta självständigt. Du kommer framför allt arbeta med programvarorna NovaPoint, Civil 3D och MS Office.

Exempel på arbetsuppgifter kan vara:
  • Projektera vägar, järnvägar, gator och mark i anläggnings- och infrastrukturprojekt
  • Upprätta 3D-modeller, ritningar och tekniska beskrivningar
  • Genomföra fältinventeringar och hjälpa till vid mätuppdrag
Vi söker dig som:
Har en ingenjörsutbildning på universitetsnivå med inriktning Samhällsbyggnad. Har du annan inriktning men är öppen för att byta är vi öppna för det. B-körkort är ett krav samt svenska och engelska i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av AutoCAD/NovaPoint/Civil 3D eller liknande, men inte ett krav för tjänsten.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer att trivas med programmet och på AFRY långsiktigt. De ligger i framkant och vill få in modiga personer som vill utmana kunderna och AFRY internt.

AFRYs vision är "Making future" vilket genomsyrar hur de jobbar och vilka personer du kommer att samarbeta med. De är övertygande om att förändring sker när modiga personer möts. Därmed tror vi att du är en person som gillar utveckling och vågar ta dig an nya utmaningar. Vidare är du en lagspelare som gärna samarbetar med såväl kollegor som kunder där du gör allt för att bidra till bästa resultat.

START: September 2022
OMFATTNING: Heltid
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jacob Matsson - 073 800 50 38

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

AFRY

Placering

Sundsvall

Kontaktperson

Jacob Matsson

0738005038

Dela jobbannonsen

Anmäl annons