Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vafabmiljö söker Drifttekniker till biogasanläggningen

Vafabmiljö söker Drifttekniker till biogasanläggningen

VafabMiljö Kommunalförbund · Västerås · Ansök senast 10 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du jobba i en omväxlande roll med teknik i framkant för en hållbar miljö och framtid? Nu söker vi en drifttekniker till vår biogasanläggning. Bli en av oss och jobba i en organisation som räddar världen lite varje dag.

Vi använder den senaste tekniken för att utvinna och distribuera biogas från våra avfallsanläggningar. Vi är stolta över vår produktion och dess positiva påverkan för både miljön och samhället.

Avdelningen Process och underhåll ansvarar för att rena olika typer av vatten och flytande avfall från våra avfallsanläggningar, utvinna och nyttiggöra gas från deponierna, behandla organiskt avfall samt producera och distribuera biogas i form av fordonsbränsle. Enheten Gas är en del av Process och underhåll och här arbetar både ingenjörer, drifttekniker, maskinförare, samordnare och arbetsledare.

Hur ser din arbetsdag ut?

Som drifttekniker har du en viktig roll i vår verksamhet och kommer att arbeta med drift och underhåll samt rondering av våra anläggningar för biogas och deponigas. I rollen ingår även förebyggande arbete, avhjälpande underhåll, renhållning samt administration kring hela processen. Du deltar i utvecklings- och förbättringsprojekt och hjälper till med ständiga förbättringar av våra anläggningar och arbetssätt. Miljön i anläggningarna ställer krav på att du har hög säkerhetsmedvetenhet. Arbetstiderna är dagtid och beredskapstjänstgöring var femte vecka ingår i tjänsten med inställelsetid på 60 minuter.

Vem är du?

Vi tror att du har ett intresse för att jobba med teknik inom miljöområdet. I din yrkesroll är du självständig och kan driva dina egna processer framåt. Du är noggrann, strukturerad och levererar ditt arbete med hög kvalitet. Du har en god analytisk förmåga eftersom arbetet kräver att du undersöker vilket arbete som behövs utföras samt genomför uppgifterna egenhändigt. Eftersom du har kontakt med både andra medarbetare och våra kunder behöver du dessutom ha en god kommunikativ förmåga. Du har även förmågan att hantera pressade driftsituationer på ett flexibelt sätt och omprioritera med kort framförhållning eftersom arbetet snabbt kan förändras.

Det är viktigt att du kan relatera till och arbeta utifrån våra värdeord; Trovärdig, Omtanke, Nytänkande och Professionell och att du delar vår strävan mot ett hållbart samhälle.

Kompetenskrav

Du har:

  • Teknisk inriktad gymnasieutbildning, yrkeshögskola eller annan likvärdig yrkesutbildning.
  • God datorkunskap samt kunskaper i Office 365.
  • B-körkort för manuellt växlad bil.


Det är meriterande om du har:

  • Erfarenhet av drift och underhåll inom exempelvis energibranschen, VA eller processindustrin.
  • God teknisk kompetens inom exempelvis mekanik, driftteknik, styr- och reglerteknik, elteknik eller processteknik.
  • Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.


Vad får du?

Hos oss får du ett varierande arbete på en arbetsplats som sätter hållbarhet först. Här bryr vi oss om varandra och vår arbetsmiljö. Vi erbjuder flera förmåner, bland annat ger träning ledig tid.

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du:

Enhetschef Björn Norberg, bjorn.norberg@vafabmiljo.se , 021-39 92 15.

Rekryteringskonsult Västerås stad, Fredrik Follmer, fredrik.follmer@vasteras.se , 021-39 39 73.

Övriga upplysningar

Vi vill spegla våra kunder och samhället i stort och vill därför anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det ger.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på Gryta avfallsstation, Returvägen 20 i Västerås. Det förekommer även jobb på deponigasanläggningarna i Enköping och Sala. Tillträde efter överenskommelse.

Så här ansöker du

Låter det här som en tjänst för dig? Då är du välkommen att söka tjänsten redan idag. Sista ansökningsdag är den 10 februari. I denna rekrytering samarbetar vi med Västerås stad. Du söker tjänsten via extern länk.

Varmt välkommen med din ansökan!

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

VafabMiljö Kommunalförbund

Placering

Västerås

Kontaktperson

Vafabmiljö Kommunalförbund

Dela jobbannonsen

Anmäl annons