Jobbsafari är en del avschibsted logo

UX/UI designer till Björn Lundén!

Björn Lundén · Söderhamn · Ansök senast 3 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Dina arbetsuppgifter

Vi utökar vår utvecklingsavdelning och behöver fler UX/UI-designers!

Som UX/UI-designer hos oss arbetar du med att utveckla våra produkter så att de blir så användarvänliga, smidiga, snabba och bra som möjligt. Bland annat genom att genomföra användbarhetstester och användarintervjuer. Du får vara med och driva designprocess från idé och prototyp vidare till grymma användarupplevelser, i nära samarbete med våra utvecklare för att nå den bästa lösningen. Tillsammans kommer vi vidareutveckla Björn Lundéns designsystem för en mer enhetlig layout mellan våra produkter.

På Björn Lundén har du hög påverkansgrad i din egen arbetsvardag och utveckling. Vi ger dig också möjlighet att verkligen få fördjupa dig i de ämnen du brinner mest för. Vi arbetar enligt agil metodik och har frekventa forum för kunskapsutbyten och kreativitet. Bl.a. så har vi vad vi kallar för "Dev-Fredag" en gång i månaden, då alla på avdelningen får utrymme att förkovra sig i något särskilt, vara lite lekfull, prova nya ideér och bjuda in till gemensamma aktiviteter som utvecklar oss som grupp.

Utgångspunkt för ditt arbete är på plats på något av våra kontor men vi är flexibla med hemarbete vid behov.

Din profil

För att ha rätt förutsättningar i den här rollen så bör du ha erfarenhet av UX/UI-design och känna dig trygg med att designa gränssnitt till både webb och app.

Vi jobbar i Figma så erfarenhet av det eller liknande system är meriterande. Extra plus om du har kunskaper inom tex HTML, CSS eller Tailwind, men det är inget krav.

Vi välkomnar olikheter och värnar om mångfald. Det skapar starkare dynamik och ger fler infallsvinklar i arbetet. Vi gör dock inte avkall på din prestigelöshet, samarbetsförmåga och vilja att bidra till teamets och företagets gemensamma framgång.

Vi ger dig engagerade och kompetenta kollegor, kreativ miljö och flexibel vardag med stort självbestämmande. Välkommen till oss på Björn Lundén!

Ansökan

Sök denna tjänst redan idag, sista ansökningsdag är den 3 oktober 2021.
I den här rekryteringen arbetar vi med Clockwork rekrytering. Vid frågor gällande tjänsten kontakta gärna rekryteringskonsult Julia Mortimer på 070 821 53 15 eller till julia.mortimer@clwork.se eller Olof Westling 073 351 27 34, olof.westling@clwork.se.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Björn Lundén

Placering

Söderhamn

Kontaktperson

Julia Mortimer

0708215315

Dela jobbannonsen

Anmäl annons