Jobbsafari är en del avschibsted logo

UX-designer till digitalbyrå

Provide IT Sweden AB · Göteborg · Ansök senast 30 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

UX-designer till digitalbyrå

Provide IT står för tillfället inför en rebranding och i samband med det söker vi nu en UX-designer med god erfarenhet inom webb- och systemdesign. Som UX-designer kommer du delta i designproduktionen, från wireframes till färdiga designfiler.

Om rollen

Vi söker en UX-designer med minst några års erfarenhet, gärna erfarenhet från en digitalbyrå eller konsultbolag. Rollen kommer innebära att skapa riktigt bra användarupplevelser oavsett om det är en mockup, wireframe eller en klickbar prototyp i UX-programvara. Du kommer dessutom vara med i kundmöten för att brainstorma och presentera design i världsklass.

Kort om Provide IT

Vi är en digitalbyrå som hela tiden strävar efter att ligga i framkant rent tekniskt, vi vill därför hela tiden arbeta med de senaste och hetaste teknikerna. Vi utvecklar framförallt skräddarsydda webbplatser, system och applikationer för våra kunder. Utvecklingen sker i projektform på plats hos oss (distans för tillfället på grund av Covid-19). Vårt Göteborgskontor är beläget centralt i en vacker sekelskiftesfastighet med högt i tak, stuckaturer, balkong mot Vasaparken och spelrum. Som anställd hos oss erbjuds du även ett fint förmånspaket.

Krav

· Erfarenhet av att designa webbplatser

· Mästare inom photoshop

Meriterande

· Erfarenhet från digitalbyrå eller konsultbolag

· Erfarenhet av kundkontakt

· Erfarenhet av digital marknadsföring, framförallt content marketing

· Erfarenhet av SEO/SEM

Övrigt

· Flexibla villkor med tider och distansarbete

· Bra förmåner, lön och pension

· Roliga aktiviteter och AW:s (Nu under Covid-19 spelar vi mycket Among us i brist på möjlighet att träffas på riktigt)

· Bra arbetsmiljö, företagskultur och utvecklingsmöjligheter

Skicka din ansökan med CV till jobb@provideit.se senast 15/12. Eventuella frågor besvaras av Daniel Klein, daniel@provideit.se. Hoppas vi hörs!

Öppen för alla Vi fokuserar 100% på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Provide IT Sweden AB

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Provide IT Sweden AB (publ)

Dela jobbannonsen

Anmäl annons