Jobbsafari är en del avschibsted logo

Utvecklingskonsult till Visma PubliTech

Utvecklingskonsult till Visma PubliTech

Visma Visma PubliTech AB · Stockholm · Ansök senast 31 jan.

Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker nu en utvecklingskonsult som kommer att ha en viktig roll i processen för systemutveckling inom vårt HRM-system för offentlig sektor, Personec P. Du kommer ha en betydande del i vår pågående satsning kring resan till saas, där användarupplevelse och automation är i fokus.

Om rollen

Som utvecklingskonsult kommer du att delta i hela utvecklingskedjan. Du är med från start i kravställning hos kund samt ansvarar för följande process där du jobbar med kundanpassningar och integrationer inom systemet. I rollen jobbar du i ett nära samarbete med våra applikationskonsulter där ni tillsammans med kund jobbar med kravställning och integration och kundlösningar. Efter du kartlagt behoven och identifierat lösningen startar utvecklingsarbetet där du jobbar iterativt nära kunden till leverans. Du stödjer även kunden i testning, felrättningar och utbildning inom systemet.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Utveckling i C#.NET och T-SQL
  • Kundkontakt i form av kravställning och testning
  • Medverka ur ett teknisk perspektiv i våra implementationsprojekt samt utveckla kundlösningar och kundintegrationer
  • Stötta befintliga kunder i arbetet avseende integrationer och kundanpassade lösningar mha Personec P:s API:er, samt i de fall det behövs kundanpassade lösningar.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort i Göteborg, Skellefteå, Växjö eller Stockholm.

Vilka vi är

Visma PubliTech är ett nybildat bolag inom Visma koncernen. Vi drar fördelarna av att vara ett mindre entreprenöriellt bolag med tight samarbete och en varm familjär kultur, samtidigt som vi ingår i en av Europas ledande IT-koncerner. Vår vision är att stärka offentlig sektor med innovativa lösningar som bidrar till maximerad verksamhetsnytta och ett hållbart samhälle.

Vem vi söker

Vi söker dig som är driven och lösningsfokuserad. Du trivs med att jobba i leveransprocessen där du gärna tar en ansvarsfull roll och driver processen framåt samtidigt som du är fokuserad på effektivitet och kvalitet. För att lyckas i rollen behöver du vara en lagspelare som samarbetar effektivt med andra och gärna delar med sig av sin kunskap. Vi ser gärna att du är noggrann och har en vana att styra samt strukturera upp arbetet. Du har ett stort intresse för utveckling, system och förbättring.

För att lyckas i rollen ser vi även att du har:
  • Erfarenhet av systemutveckling inom objektorienterade språk som Java eller .NET
  • Erfarenhet inom SQL server och T-SQL
  • Högskole-/universitetetsexamen inom Datavetenskap/systemvetenskap/programvaruteknik eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt.
Följande kompetenser är meriterande:
  • Erfarenhet av tidigare konsultarbete
  • Erfarenhet av HRM-system
Ansökan

Du söker tjänsten via länken. Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor eller önskar mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Mikael Stewén, Product & Development Director, på mikael.stewen@visma.com eller 070 3850741

Varmt välkommen med din ansökan!

Läs mer om vår Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.

Mer om Visma

Hos oss jobbar du i en av Europas ledande IT-koncerner som kännetecknas av stark framåtanda, prestigelöshet och entreprenörskap. Vi är stolta över våra kompetenta och engagerade medarbetare och vi tror att engagemang skapas genom utmaningar, trygghet samt flexibilitet. Visma är mer än bara systemlösningar- våra lösningar svarar på riktiga utmaningar med syfte att förenkla våra kunders vardag och ge dem möjligheten att arbeta smartare. Vi är här för att bidra till tillväxt och välstånd för företag och samhälle. Tack vare våra lösningar förbättrar vi affärer, karriärer och liv.

Här kan du se ett smakprov vad Visma är.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Visma Visma PubliTech AB

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons