Jobbsafari är en del avschibsted logo

Utvecklingschef till HRM Software i Växjö

HRM Software AB · Växjö · Ansök senast 4 sep.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Till vårt trevliga kundföretag HRM Software AB i Växjö söker vi en härligt engagerad och framåtriktad Utvecklingschef!

På HRM får du möjlighet att arbeta i ett ungt, expansivt bolag med stor utveckling och förändringsvilja. Här får du chansen att arbeta med kunder i olika storlek och branscher. Vi erbjuder dig en intressant personlig utveckling med möjlighet till stor egen påverkan. 

I rollen som Utvecklingschef kommer du att ansvar för vidareutveckling av vår produkt och ett hållbart ledarskap tillsammans med vår utvecklingspersonal. Det omfattar ansvar som säkrad långsiktig kompetens, effektiva arbetssätt och en positiv kultur på avdelningen. Du har en naturligt social och kommunikativ roll i företaget där nätverkande, branding och andra sociala aktiviteter ingår!

Som ledare sätter du dina medarbetare i fokus och har viljan att vara med och driva avdelningen framåt samt att skapa bästa tänkbara förutsättningar i dina medarbetares vardag. Du värnar om goda och professionella relationer och att vara en närvarande, coachande och engagerad ledare som har ett genuint intresse för vad dina medarbetare arbetar med, både nu och i framtiden. Vi lägger stort fokus på att säkerställa kompetensutvecklingskedjan i verksamheten. 

Hos HRM har vi ett naturligt bra och utvecklande samarbete, vi värnar om varandra och bidrar med ett gott ledarskap, sett över hela verksamheten. Vill även du bli en del av vårt framgångsrika team. Då ser vi fram emot din ansökan!

Din profil
Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning och gedigen erfarenhet från liknande roller, gärna inom Tech- eller IT-branschen. Du har flerårig erfarenhet av ledarskap med personalansvar och har ett genuint intresse för det moderna och kommunikativa ledarskapet.

Vidare är du van att arbeta enligt en agil utvecklingsmetodik samt god vana av produktutvecklingsprocesser och systemutveckling. Du har ett genuint intresse för teknik inom mjukvarusidan samt lätt för att föra dialog med systemutvecklare, testare och andra tekniskt djupa specialister.

För att trivas i rollen som ledare har du stort intresse för människors och teams utveckling, är prestigelös och har god teknisk förståelse. Du är handlingskraftig, nätverkande och resultatorienterad. I din kommunikation är du tydlig och pedagogisk såväl muntligt som skriftligt.

Har du en mer kreativ och lösningsorienterad inställning kan den komma väl till pass hos oss, vi strävar kontinuerligt efter att utvecklas och bli bättre på det vi gör och hur vi arbetar. Hos oss får du möjlighet att ta fram förslag och intressanta nya vägar att angripa komplexa utmaningar och gärna även presentera lösningarna. Har du erfarenhet av strukturerat arbete med teamutveckling ex GDQ är detta meriterande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med direktanställning hos HRM Software AB i Växjö!

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Växjö.
Omfattning: Heltid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökan: Senast 4/9.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

HRM Software AB

Placering

Växjö

Kontaktperson

Empleo Växjö AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons