Jobbsafari är en del avschibsted logo

Utvecklingschef / Operational Development Manager till Compilator

Utvecklingschef / Operational Development Manager till Compilator

Bravura · Malmö · Ansök senast 1 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du en bakgrund som programmerare eller utvecklare? Har du därtill en vana av gruppledning? Compilator i Malmö söker nu dig som vill ta nästa steg och ta sig an rollen som Operational Development Manager. Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Compilator.

Om företagetCompilator grundades 1995 och introducerade det första datoriserade däckhotellet på marknaden 1999. Genom åren har de vidareutvecklat lösningar för att hela tiden motsvara nya behov och önskemål. Med Compilator som partner kan deras kunder vara säker på att alltid ha tillgång till de senaste systemen för enklare och snabbare hantering, med full kontroll i varje steg. Idag är Compilator nordens största leverantör av affärssystem inom däckbranschen, och finns representerade i Sverige, Norge, Danmark, Finland och England. På Malmökontoret arbetar cirka 25 personer i moderna lokaler beläget mitt i centrala Malmö. Här blir du en del av en god gemenskap, där kollegor ofta bjuder in till sociala arrangemang av olika slag.

ArbetsuppgifterI rollen som Utvecklingschef / Operational Development Manager kommer du fokusera på att stötta, vägleda, delegera och organisera ditt teams dagliga arbete i kombination med övergripande ansvar för aktuell projektledning på en operativ nivå. Vidare agerar du som ytterst ansvarig för att planera och leverera de utvecklingsmål som produktägaren kommunicerar. Du har inom teamet en ledande roll i att maximera ditt teams förutsättningar i det kort- och långsiktiga arbetet. Du kommer att ingå i ett nära samarbete med den strategiska ledningsgruppen och ansvara för generell projekthantering, releasehantering samt fördela projekt till dina programmeringskollegor. Teamet består av 11 personer.

För att vara införstådd med dina programmeringskollegors dagliga arbete bör du ha en förståelse för kod och programmering sedan tidigare, även om det inte kommer ingå i dina centrala uppgifter att utföra den i praktiken.
I tjänsten kommer det även att ingå i nära samarbete med en systeravdelning av företagets Englandbaserdae kontor. Du bör därför vara bekväm med att kommunicera på engelska i tal och skrift i ditt dagliga arbete.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Eftergymnasial utbildning med teknisk bakgrund
  • Några års bakgrund som programmerare eller liknande
  • Tidigare erfarenhet av gruppledning eller liknande ledande roll
  • Obehindrad engelska i tal och skrift
  • B-körkort
  • Kunskaper inom C# och SQL är meriterande
För att passa i rollen ser vi att du är en trygg person med ett starkt ledarskap som enkelt anpassar dig och samarbetar med olika personlighetstyper. Du bör vara lösningsorienterad och pragmatisk inför de utmaningar och uppgifter som rollen ställer dig inför med ett helhetsperspektiv i fokus. Du bör du även vara flexibel och lämpad för att enkelt anpassa dig efter föränderliga miljöer. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Operational development manager, operativ chef, utvecklingschef, it-chef, avdelningschef, it, mjukvaruutveckling, sql, c#, programmeringschef, teamledare, teamleader,

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bravura

Placering

Malmö

Dela jobbannonsen

Anmäl annons