Utvecklas inom komplex redovisning och finansiell analys

Bokoredo AB · Göteborg

·

Ansök senast 17 okt.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Gillar du att gå utanför din komfortzon och har ett driv för problemlösning? Har du en bakgrund från exempelvis revision och vill jobba mer med redovisningstekniska utmaningar inom IFRS och koncernredovisning och även stödja verksamhetsbeslut med finansiell analys? Bokoredo rekryterar nu en medarbetare till kontoret i Göteborg där du kommer ha en nyckelroll hos en av Sveriges mest nytänkande och digitaliserade konsultföretag.

Om rollen
Just nu söker vi dig som vill avancera och utvecklas inom redovisning och finansiell analys. I rollen behöver du vara orädd men även ha viljan för att ta dig an komplexa uppgifter så som koncernredovisning, IFRS och fusioner av bolag. Utöver det är du även lösningsorienterad och trivs med att ta dig an och utreda komplexa frågeställningar som det inte finns några givna svar på. I din roll ingår det att stötta och arbetsleda ditt team samt kvalitetssäkra deras arbete, därför krävs det att du gillar att leda och lära ut till andra i din omgivning.

Är detta du?
Vi söker dig som har ca 3 års erfarenhet av redovisning och/eller revision och vill ta nästa steg i karriären. Du är konsultmässig i din personlighet och gillar att vara företagets ansikte utåt mot kunder då du kommer ha ditt egna kundansvar. Du skräms inte av nya utmaningar utan tycker istället att det är roligt och utvecklande. Utöver det är du strukturerad och har god samarbetsförmåga.

Om bolaget
Bokoredo startades 2013 och har idag cirka 50 medarbetare i Sverige. Bokoredo är en helt digitaliserad byrå som är auktoriserade av SRF och erbjuder moderna redovisningslösningar till sina kunder. Byrån har en prestigelös och inkluderande kultur där möjligheten att vara med och påverka värderas högt. Här arbetar du i en utvecklande arbetsmiljö med ett öppet arbetsklimat och en familjär kultur. Bokoredo har ett teambaserat arbetssätt där den löpande redovisningen och förberedande bokslutsarbete görs av ett eget team av kvalificerade assistenter. Bokoredo månar om en bra balans mellan arbete och fritid och är därför noga med att bibehålla en hanterbar arbetsbelastning samt att man arrangerar olika typer av sociala aktiviteter såsom AW och gemensam frukost på fredagar för att skapa en god sammanhållning och trivsel. Bokoredo har kontor mycket centralt beläget i Göteborg.

Vi svarar gärna på frågor
För frågor om tjänsten kontakta rekryterare Therese Palmgren på telefon 070 794 79 02 eller therese.palmgren@talentsofsweden.se. Vi intervjuar löpande så varmt välkommen med din ansökan snarast.

Sökord: redovisning, revision, finans, Göteborg, ekonomi, redovisningsbyrå, Talents of Sweden

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bokoredo AB

Placering

Göteborg