Jobbsafari är en del avschibsted logo

Utvecklare till Oryx Simulations Verklighetsmodeller i Umeå

Oryx Simulations Verklighetsmodeller · Umeå · Ansök senast 12 dec. (3 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Dina arbetsuppgifter

Som utvecklare på Oryx Simulations arbetar du i dynamiska team som har totalansvar för alla steg i produktutvecklingen. Vi bedriver arbete både i Linux och Windows så kunskap om båda plattformarna är meriterande. Du arbetar huvudsakligen i vårt egenutvecklade ramverk Oryx Framework. Arbetsuppgifterna är i högsta grad varierande där du som utvecklare får följa och arbeta med projekt från ax-limpa. Vi arbetar efter en agil metodik där du har ett nära samarbete med andra utvecklare samt projektledare.

Hos oss på Oryx blir du del av ett härligt team med högt i tak, där samarbete är nyckeln till utveckling och framgång. Det finns goda chanser för dig att påverka din egen utveckling och arbeta med ett brett spann av kompetenser. Vi är ett bolag med en internationell kundbas vilket innebär att resor kan förekomma som del i arbetet.

Din profil

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning exempelvis en civilingenjörsexamen (teknisk datavetenskap, Interaktion och design), högskoleingenjör (ex Dataingenjör) eller liknande. Oavsett utbildningsbakgrund bör du läst minst ett år inom programmering och ha ett gediget programmeringsintresse. Vidare har du ett par års arbetslivserfarenhet från en programmeringsroll och känner dig hemma i C++, Javascript och Linux. Tidigare erfarenhet av arbete med Unreal Engine eller Unity är meriterande men inte ett krav. Du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Vi lägger stor vikt vid att hitta rätt personer för arbetet. Engagemang och intresse är egenskaper vi värderar högt. Vi utgår ifrån att du har gedigna programmeringskunskaper och vill vara delaktig i att bygga världens bästa simulatorplattform. För att vara framgångsrik i rollen är du en driven och prestigelös lagspelare som motiveras av att arbeta kundnära. Att du är öppen för att resa i arbetet är ett plus. Då vi är ett relativt litet team försöker vi anpassa arbetsuppgifter utifrån våra medarbetares kompetens. Vi vill anställa för framtiden och vi vill se våra medarbetare utvecklas på Oryx Simulations.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information om tjänsterna är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Tobias Nilsson, via tfn: 0708 - 21 53 31.

Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök därför så snart som möjligt, dock senast den 12 december 2021, via www.clockworkpersonal.se.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Oryx Simulations Verklighetsmodeller

Placering

Umeå

Kontaktperson

Tobias Nilsson

0708-215331