Jobbsafari är en del avschibsted logo

Utvecklare .NET till Handelsbanken i Stockholm!

Utvecklare .NET till Handelsbanken i Stockholm!

Handelsbanken · Stockholm · Ansök senast 16 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Som .NET-utvecklare på Handelsbanken i Stockholm får du en unik roll i vårt specialistteam!

Hos oss på Handelsbanken erbjuds du en unik utvecklarroll inom .NET. Här kommer du få göra skillnad för bankens 600 systemutvecklare. För att vara i utvecklingens framkant kommer du att arbeta med omvärldsbevakning och vara den första att dela med dig av Microsofts senaste nyheter! Du får möjlighet att arbeta kreativt och ansvara för att förbättra och utveckla gemensamma komponenter som används av bankens .NET system tillsammans med andra som gillar teknik lika mycket som du!

Vi erbjuder dig
  • En central roll där du får stort utrymme för eget ansvar och där ditt arbete bland annat blir en viktig del i vår resa mot molnet i vår pågående digitaliseringsresa
  • Att bli en del av en arbetsgivare med ett väl integrerat hållbarhetstänk. Handelsbanken är medvetna om vilken påverkan det har på samhället i stort. Att agera långsiktigt och ansvarsfullt har länge varit en viktig del i arbetet
  • En arbetsplats där jämställdhet, mångfald och inkluderande kultur är en del av våra grundläggande värderingar och som ska vara självklart i det dagliga arbetet.
DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Vår avdelning arbetar med att stötta bankens utvecklare genom att ansvara för utvecklingsverktyg, applikationsinfrastruktur och programmeringsramverk för .NET. Som .NET-utvecklare hos oss kommer du framför allt:
  • Förbättra och effektivisera våra system genom att utveckla ramverk och ta fram best practice för .NET
  • Omvärldsbevaka och hålla dig uppdaterad kring de senaste nyheterna från Microsoft
  • Ha kontakt med bankens arkitekter för att få god insyn i bankens olika IT-lösningar
DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer att tillhöra avdelningen Core IT och efter pandemin kommer vi sitta tillsammans i våra helt nyrenoverade lokaler på Gärdet i Stockholm. Vi jobbar agilt i tvärfunktionella team över hela verksamheten och kombinerar affärskunskap med IT-kompetens. Din närmsta chef har en stor tillit till medarbetarnas förmåga och vilja att ta ansvar! Vi välkomnar dig till vår organisation som präglas av öppenhet, nyfikenhet och högt i tak!

Mer om dig

För att trivas hos oss är du en person som får energi av att jobba med många kontaktytor och att dela med dig av kunskap till andra. Du har god erfarenhet av .NET (C#) och ser vikten av och är bra på att skriva teknisk dokumentation som enkelt kan läsas av många. Då du kommer att hålla utbildningar på både svenska och engelska är det viktigt att du är bekväm med detta och behärskar båda språken i tal och skrift.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Handelsbanken

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Madelene Larsson

0720030675

Dela jobbannonsen

Anmäl annons