Jobbsafari är en del avschibsted logo

Utvecklare inom BI eller fullstack? Välkommen till Teknikhuset!

Utvecklare inom BI eller fullstack? Välkommen till Teknikhuset!

Academic Work · Umeå · Ansök senast 3 apr.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Teknikhuset fortsätter vinna både spännande projekt och nya kunder samtidigt som de nästintill växer ur sina befintliga lokaler med nya medarbetare. Om det sistnämnda beror på deras starka interna kultur med flexibla arbetstider, valfriheten i teknik - och metodval eller att de helt enkelt är tvär-trevliga kan bara dem själva svara på. Nu söker dom ytterligare fullstack utvecklare och BI-utvecklare! För att trivas bör du uppskatta en arbetsplats med korta beslutsled, nyutveckling och frihet under ansvar. Ta chansen och bli en del av ett växande företag som värnar om dig som anställd!

Information om uppdraget

På Teknikhuset i Umeå arbetar idag 35 personer och de söker nu BI-utvecklare, Fullstack-utvecklare och utvecklare inom Microsoft 365 och Sharepoint. Arbetsklimatet är familjärt och du kommer att trivas om du är lättsam och jordnära. Ledarskapet präglas av frihet under ansvar där kommunikation och gott samarbete är A och O.

Du erbjuds
  • En trygg arbetsplats med möjlighet till utveckling på riktigt genom närhet till erfarna kollegor och en bredd av kunder.
  • En företagskultur som värnar om ditt välmående och där initiativ såsom flexibla arbetstider och gemensamma fredagsfrukostar ses som en självklarhet
  • För dig som är junior erbjuds ett skräddarsytt utbildningsprogram. Programmet har tagits fram i samråd mellan oss på Academic Work och Teknikhuset med intentionen att du på sikt ska bli självständig inom området. Förutom utbildningen kommer du även få löpande coaching för att ge dig bästa stöd att utvecklas såväl professionellt som personligt.
Arbetsuppgifter

Klicka på tjänsten du är intresserad av för att få reda på mer:
  • BI-utvecklare
  • Fullstack-utvecklare
Övrig information
  • Start: Omgående eller enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Umeå
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Teknikhusets önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Emma Sundvall.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Academic Work

Placering

Umeå

Dela jobbannonsen

Anmäl annons