Jobbsafari är en del avschibsted logo

Utvecklare av funktionstest till Aros electronics!

Utvecklare av funktionstest till Aros electronics!

Aros Electronics AB · Mölndal · Ansök senast 31 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

OM TJÄNSTEN
Aros electronics är ett företag i framkant inom integrerade lösningar bestående av elektriska motorer, mekanik och styrelektronik som levereras till kunder över hela världen. I rollen som utvecklare kommer du att vara delaktig i projekt för utveckling av funktionstester. Dessa funktionstester används under produktion av kretskort och integrerad elektronik i slutprodukt. Du kommer främst att utveckla plattformsbaserade funktionstester men även produktunika tester. Rollen är bred där du kommer att få vara delaktig tidigt i projekten där du granskar produkten med fokus på Design For Test. Du kommer vidare vara delaktig i design av både hård- och mjukvara för testning och till slut driftsättning.

Tjänsten innebär även att utveckla testmetoder samt utrustning där du gärna får bidra med egna idéer och förbättringsförslag. Du kommer också att vara behjälplig för produktionens befintliga testutrustningar där du kommer att arbeta hands on och med felsökning och förbättringar.

Du kommer att utgå från verksamheten i Mölndal där det idag är 155 medarbetare varav 44 arbetar på utvecklingsavdelningen. I dagsläget är det två andra personer som fokuserar på funktionstest vilka du kommer ha ett tätt samarbete med. Utvecklingsavdelningen arbetar alltid projektorienterat där det för varje uppdrag bildas en projektgrupp som sammansätts efter den kompetens som krävs. För att få ett gott samarbete kommer du därför under varje projekt också ha en nära dialog med övriga avdelningar till exempel operatörer, kvalitetsavdelningen och andra kollegor på utvecklingsavdelningen.

VI SÖKER DIG SOM
För att du ska trivas och lyckas i rollen krävs det att du både har erfarenhet, intresse och en förståelse för elektronik kopplat till samspel mellan mjuk- och hårdvara. Exempelvis har du pysslat med hobbyprojekt kopplat till hemautomation eller programmering. Vi ser vidare att du gärna har erfarenhet och ett intresse för praktiskt arbete med till exempel lödning och enkla verkstadsmaskiner då du ibland behöver vara hands on med testutrustning och fixturer.

Vidare är kraven att du:
  • Har en högskoleutbildning inom elektroteknik, mekatronik, datateknik eller motsvarande.
  • Har cirka 2 års erfarenhet av elektronik och/eller liknande roller/uppgifter där du besitter goda elektronikkunskaper.
  • Är obehindrad i svenska i både tal och skrift då det kommuniceras internt.
  • Innehar B-körkort.
Det är meriterande om du:
  • Har arbetat som elektriker.
  • Har erfarenhet av LabView och elektrisk CAD.
  • Besitter kunskap om Design for Test och HIL.
  • Har erfarenhet av skåpsbyggnation och/eller automation (till exempel elektromekaniska tillbehör, sensorer, pneumatik och kameror).
Som person tror vi att du, med din kompetens och erfarenhet inom området, har ett helhetsperspektiv där du lätt kan identifiera eventuella åtgärder och komma med lösningsförslag. Vidare tror vi att du uppskattar ett högt arbetstempo där du vågar ta initiativ och lösa problem. Du är även ansvarstagande och lika nyfiken på dina arbetsuppgifter såväl som kollegor.

OM KUNDFÖRETAGET
Aros electronics AB är ett företag i framkant inom integrerade lösningar bestående av elektriska motorer, mekanik och styrelektronik som levereras till kunder över hela världen. Sedan 2021 är Aros electronics ett varumärke inom Vandewiele Sweden AB. Fokus ligger på specialanpassade elektriska drivsystem som utvecklas på kontoret i Mölndal. Deras produkter används inom industriell automation, textilmaskiner och fordon. Läs gärna mer om Aros Electronics här.

OM ANSTÄLLNINGEN
Detta är ett långsiktigt uppdrag hos Aros electronics/Vandewiele AB där du blir anställd direkt av kund.

ÖVRIG INFO
  • Omfattning: Heltid, Kontorstider med flex
  • Start: Omgående/Enligt överenskommelse
  • Placering: Östergårdsgatan 12, Mölndal
  • Rekryteringsansvarig: Sophie Tisell, sophie@friday.se
  • Lön: Fast månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Vi lägger även stor vikt vid personlig lämplighet.

OM FRIDAY
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Aros Electronics AB

Placering

Mölndal

Dela jobbannonsen

Anmäl annons