Jobbsafari är en del avschibsted logo

Utvecklare Affärssystem

dizparc Halmstad ERP AB · Värnamo · Ansök senast 25 dec. (16 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Brinner du för systemutveckling och integration av affärssystemet Pyramid? Då kan du vara vår nästa medarbetare.

Som utvecklare i vårt Pyramidteam ansvarar du för att effektivisera och integrera olika funktioner i våra kunders systemlösningar.

Vi erbjuder dig plats i ett team som ligger i framkant när det handlar om att skapa lösningar som förbättrar och förenklar våra kunders vardag. På dizparc erbjuder vi dig en arbetsplats där frihet under ansvar är en självklarhet.

Vi har sedan starten 2016 byggt ett bolag med medarbetare som drivs av att göra skillnad för våra kunder med digitala lösningar som utgångspunkt. Vi ser gärna att du drivs av nyfikenhet på ny teknik och att du gillar att omsätta ditt kunnande till innovativa lösningar för våra kunder.

Din roll hos oss blir att anpassa utvecklingen i Pyramid Business Studio efter kundens behov för att de skall få den bästa upplevelsen och effekten av sitt affärssystem. En del av ditt arbete innebär också integration mellan Pyramid och andra system som t.ex. webservices och filintegration samt integrationer mot Power BI.

Arbetet innebär mycket kundkontakt, ofta mot ledande befattningar hos våra kunder. De kunder du kommer att arbeta med återfinns i Småland och Halland, och du kommer att vara stationerad på vårt kontor i Värnamo eller Anderstorp (möjligheter finns även i Halmstad och Jönköping).

Kunskaper och erfarenheter

Vi välkomnar både senior och junior utvecklare som har kompetens och erfarenhet av utveckling inom ISS, ASII, SQL, .bat, skv-filer, webservices och encoding, samt datamodellering/databaskunskap och Excel. Hos oss får du verka i en entreprenörkultur, där du kan växa och utvecklas i takt med att du är med och utvecklar företaget tillsammans med oss.

Vi ser dig som en självständig teamspelare, som går igång på utmaningar och tekniska lösningar. Du gillar att jobba både självständigt och tillsammans med kollegor och kunder. Om du är en engagerad, och positiv person med humor, så är du en person som skulle gilla att jobba i vårt team.

Om verksamheten

dizparc skapar digitala möjligheter och konkurrensfördelar för små- och medelstora företag. Genom ett gediget verksamhetskunnande i kombination med vår kunskap om nya tekniska lösningar hjälper vi våra kunder att ta nästa steg i sin digitala utveckling. dizparc erbjuder tjänster inom IT, från affärsutveckling och rådgivning till leverans av lösningar och förvaltning. Våra värdeord och det vi alltid strävar efter är långsiktighet, innovation, kund- och affärsorienterad och engagerad, dvs vi vill utveckla och driva våra kunders affärer och verksamhet framåt.

Idag har dizparc cirka 150 medarbetare och finns i Jönköping, Stockholm, Umeå, Värnamo, Halmstad, Anderstorp, Halmstad, Nässjö och Malmö. Bland kunderna finns företag som Bufab, Holmgrens Bil, Komatsu, Plantagen, Trivselhus, Rototilt, Umeå Energi och Nolia. Företaget startades år 2016 och ägs av Huset Invest, en del av Simonssongruppen

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

dizparc Halmstad ERP AB

Placering

Värnamo

Kontaktperson

dizparc Halmstad ERP AB