Jobbsafari är en del avschibsted logo

Utvecklande extrajobb som jobbcoach!

StudentConsulting · Göteborg · Ansök senast 4 apr.

Deltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nu finns chansen till ett mycket meriterande och givande extrajobb för dig som vill utvecklas inom coaching och som trivs att ta mycket ägandeskap i dina arbetsuppgifter. Hos oss kan du varje dag få möjligheten att coacha människor mot deras mål!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker nu dig som vill ha ett meriterande och givande extrajobb vid sidan av dina studier eller ett annat huvudsakligt arbete på minst 50 %.

Som jobbcoach på StudentConsulting arbetar du med att coacha och vägleda människor i arbetslöshet mot deras mål. Deltagarens mål kan antingen vara att få ett jobb eller påbörja en utbildning. Tillsammans med din deltagare sätter ni upp en plan för hur personen så snabbt som möjligt ska kunna nå sina mål och därmed komma ur arbetslöshet. Genom veckovisa individuella samtal, gruppaktiviteter som t ex föreläsningar och workshops samt individuella uppgifter du tilldelar deltagarna, arbetar ni tillsammans för att nå långsiktigt resultat.

I den här rollen är det viktigt att du har lätt för att möta människor som står inför olika former av utmaningar. Du kan exempelvis möta personer som varit arbetslösa under en lång period, personer med språksvårigheter, personer som blivit arbetslös sent i livet eller personer med psykosociala svårigheter. Erfarenhet av coachning och/eller rekrytering kommer att vara till stor hjälp i arbetet för din egen del, men är inget krav.

Arbetstiden förläggs måndag-fredag, mellan kl 08.00-17.00. Du kommer att ha mycket stora möjligheter att själv styra vilka dagar du vill arbeta. Men du ska kunna arbeta minst 16 timmar per vecka för att vara aktuell för tjänsten.

Den här tjänsten söker du för att du vill ha ett betydelsefullt arbete som ger dig både goda meriter och möjlighet till personlig utveckling.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten finns tydliga krav. Du ska ha antingen ha:
  • Minst 120 genomförda högskolepoäng inom relevant ämne (t ex ledarskap/organisation, HR/rekrytering, studie- och yrkesvägledning, företagsekonomi, beteendevetenskap, sociologi) SAMT minst två års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid inom vilket yrkesområde som helst.
  • Eller, minst ett års eftergymnasial utbildning på heltid SAMT minst tre års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid inom något av de områden som nämnts ovan.
Utöver ovan krav har du en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska. Det är meriterande om du tidigare har jobbat med coachning, rekrytering eller bemanning samt om du har ytterligare språkkunskaper.

Som person är du noggrann, flexibel, mycket effektiv och duktig på att kommunicera. Du gillar ett högt tempo och trivs med att arbeta såväl självständigt som i team. Du är duktig på att inspirera och övertyga andra samtidigt som du besitter pondus och är väldigt trygg i dig själv. Just nu sker arbetet digitalt, men det kommer framöver vara aktuellt att jobba från våra kontor i både Göteborg, Trollhättan och Lidköping. På grund av detta är det bra om du har körkort.

Är du den vi söker? Ansök redan idag via www.studentconsulting.se Vi jobbar med löpande urval och intervjuer och tjänsten ska tillsättas med start så snart som möjligt.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Göteborg

Dela jobbannonsen

Anmäl annons