Jobbsafari är en del avschibsted logo

Utvecklande extrajobb för dig som student i rollen som jobbcoach!

Utvecklande extrajobb för dig som student i rollen som jobbcoach!

StudentConsulting · Västerås · Ansök senast 24 mars

Deltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du studerande idag på minst 50% och söker ett utvecklande extrajobb? Är du dessutom en självgående person som är nyfiken på arbetsmarknaden, karriärutveckling och coachning? Då är jobbet som Jobbcoach hos StudentConsulting något för dig.

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker nu dig som vill arbeta extra bredvid dina studier som jobbcoach och hjälpa människor ut i arbete eller utbildning. Arbetet består främst i att, genom bland annat individuella samtal och workshops, coacha, vägleda och stötta arbetssökande till jobb eller studier. Tjänsten präglas av ett tydligt resultatfokus med målsättningen att så snabbt som möjligt få ut deltagaren i jobb eller utbildning.

Din arbetstid kommer vara under måndag till fredag, varierade timmar mellan kl 08.00-17.00. För att vara aktuell för tjänsten ska du kunna arbeta minst 12-20 timmar per vecka. Möjlighet till fler timmar under sommaren finns.

För att lyckas i den här rollen är det viktigt att du har lätt för att möta nya människor och situationer. Vi tror att du som uppskattar känslan av att ge riktigt god service kommer att trivas väldigt bra i den här rollen, och vi tar för givet att du alltid är mån om att göra ett bra jobb. Erfarenhet av coachning och/eller rekrytering kommer att vara till stor hjälp i arbetet för din egen del, men är dock inget krav.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten är det KRAV på att du är studerande idag på högskola eller universitet. I övrigt måste du uppfylla något av nedan krav för att vara aktuell;

Alternativ 1:
- Utbildning: Högskoleutbildning om lägst 180 högskolepoäng (120 poäng enligt tidigare system).

- Arbetslivserfarenhet: Minst två̊ (2) års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid. Även deltid kan godkännas om den sammanräknade arbetstiden motsvarar heltid under två̊ (2) år.


Alternativ 2:
- Utbildning: Minst ett (1) års heltidsstudier på eftergymnasial nivå med minst godkänt resultat.

- Arbetslivserfarenhet: Minst tre (3) års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid i något eller några av följande yrken eller arbetsuppgifter:

- Arbetsledning med personalansvar.
- Rekrytering.
- Omställningsarbete för arbetssökande.
- Studie- och yrkesvägledning.
- Handläggning i personalfrågor (ej enbart personaladministration). - Arbete med arbetslivs- och arbetsmarknadsfrågor.
- Arbete med social- och grupp-psykologi.
- Karriärvägledning.

Även deltid kan godkännas om den sammanräknade arbetstiden motsvarar heltid under tre (3) år.


Vi ser att du har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. Meriterande om du talar andra språk också.

Vi ser gärna att du som söker tidigare har jobbat med coachning, vägledning och/eller rekrytering och bemanning, detta är dock inget krav.

Som person är du noggrann, flexibel, kreativ och duktig på att kommunicera. Du gillar ett högt tempo och trivs med att arbeta såväl självständigt som i team. Du är duktig på att inspirera och övertyga andra samt är hjälpsam och trygg i dig själv. Du värdesätter olikheter hos människor och har stor förståelse för den påverkan som olikheterna kan ge upphov till.

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har MINST 2 terminer kvar av dina studier.

Är du den vi söker? Ansök redan idag via www.studentconsulting.se Vi jobbar med löpande urval och intervjuer. Tjänsten ska tillsättas med start så snart som möjligt.

Sökord: jobbcoach, administratör, Personaladministratör, jobbmatchare, Karriärvägledning

Sökord: jobbcoach, administratör, Personaladministratör, jobbmatchare, Karriärvägledning

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Västerås

Dela jobbannonsen

Anmäl annons