Jobbsafari är en del avschibsted logo

Utredningsingenjör med inriktning grundvatten och vattenförsörjning

Utredningsingenjör med inriktning grundvatten och vattenförsörjning

GÄSTRIKE VATTEN AB · Gävle · Ansök senast 21 mars

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi har världens viktigaste jobb – att trygga ditt vatten nu och för kommande generationer!

Häng med oss på resan mot framtidens VA-lösningar.

Du kommer att få en viktig roll inom arbetet med hur våra vattentäkter ska utvecklas och skyddas så att dricksvattenförsörjningen ska kunna möta samhällsutvecklingen samtidigt som våra vattenresurser nyttjas hållbart.


Vi erbjuder dig ett arbete där du gör samhällsnytta varje dag

Hos oss får du ett utvecklande arbete med stor frihet och eget ansvar. Du får vara med om hela kedjan från strategi och utredning till utförande och vidareutveckling.

Vi arbetar aktivt för att våra drygt 115 medarbetare ska trivas och vi erbjuder goda möjligheter till kompetensutveckling. För oss är det viktigt att du kan ha en bra balans mellan arbete och fritid. Vi eftersträvar en arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla genom att värdesätta de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten.


Din roll som utredningsingenjör med inriktning på grundvatten

Du ingår i ett motiverat team som har roligt på jobbet och tillsammans arbetar brett med utvecklingen av våra vattentäkter, vattenverk, reningsverk samt miljö- och dagvattenfrågor.


Du får en viktig roll i teamet som expert på grundvattenfrågor där fokus ligger på hur dricksvattenförsörjningen kan utvecklas med inriktning på våra vattentäkter. Det innebär att du kommer att planera och beställa grundvattenutredningar och bidra med underlag till strategiska beslut samt tillsammans med kollegor utveckla vår löpande grundvattenövervakning. Du kommer att delta i vår samverkan med kommuner, myndigheter och exploatörer gällande exploatering på vattentäkter för att säkerställa skydd av vattentäkten samt delta i vårt arbete med vattenskyddsområden. Vidare kommer du att medverka i projekt där grundvatten berörs.


Utbildning och erfarenhet

Du har naturvetenskaplig eller ingenjörsutbildning på högskolenivå med inriktning mot hydrogeologi, miljö, geovetenskap eller annan bakgrund som bedöms likvärdig. Du har flera års erfarenhet av arbete med grundvattenfrågor till exempel som konsult, handläggare på myndighet eller inom VA-försörjningen. Vi ser gärna att du även har generell kunskap om miljöfrågor och grundläggande kunskap om teknikfrågor kopplade till dricksvattenförsörjning.


Dina personliga egenskaper och förmågor

Du är strukturerad, noggrann och analytisk i ditt sätt att ta dig an arbetsuppgifter. För att lyckas med komplexa frågor har du förmågan att göra vägval och bedöma när resultatet är tillräckligt. Du har förmågan att se verksamheten i ett helhetsperspektiv och därigenom lyfta fram rätt frågor och slutsatser.

Då tjänsten innefattar många kontaktytor är du kommunikativ och har en god förmåga att skapa och utveckla goda relationer såväl inom som utom den egna verksamheten. Du delar gärna med dig av din kunskap och dina idéer i gruppen. Du är bekväm med att arbeta självständigt och tar ansvar för att driva och utveckla arbetsuppgifter och arbetssätt. Då både muntlig och skriftlig kommunikation är en viktig del i rollen vill vi att du kan uttrycka dig väl på svenska.

B-körkort är ett krav.


Tjänsteort och ansökan

Tjänsten är placerad i Gävle. Urval och intervjuer sker löpande. Vi ser därför gärna att du inkommer med din ansökan så snart som möjligt.

Skicka din ansökan tillsammans med personligt brev till nyttjobb@gastrikevatten.se​. Din ansökan vill vi ha senast den 21 mars 2021.


Kontakt

Vill du veta mer? Ring mig så berättar jag mer om jobbet och Gästrike Vatten.

Karolina Stenroth, chef för enheten Strategi och processteknik, telefon 026-17 51 48.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

GÄSTRIKE VATTEN AB

Placering

Gävle

Kontaktperson

Gästrike Vatten AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons