Jobbsafari är en del avschibsted logo

Uthyrare/Marknadsförare inom vattensport hos SUPKAJAK.SE

Uthyrare/Marknadsförare inom vattensport hos SUPKAJAK.SE

SUPKAJAK SWEDEN AB · Västervik · Ansök senast 10 juni

Deltid · Säsongsjobb

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Äntligen är det snart dags igen för säsongsöppning av SUPKAJAK.SE's uthyrning för vattensport - Kajaker, Stand Up Paddle Boards (SUP), BIGSUP.SE och YOGASUP.SE i VÄSTERVIK.

Vi söker därför dig som vill säsongsarbeta. Du kommer jobba med vår uthyrning och försäljning samt tillhörande arbetsuppgifter.

Vi vill att du är minst 18 år fyllda, är strukturerad, ordningsam och social. Intresse för idrott och hälsa är meriterande, men inget krav. Goda språkkunskaper generellt, däribland svenska och engelska är viktigt. Rätt inställning och förmåga är viktigare än lång erfarenhet. Via arbetet kommer du få erfarenhet av många olika sysslor som krävs för att kunna driva en uthyrning, bland annat marknadsföring/försäljning, kundmottagande, bokningar med mera.

Säsongen pågår i huvudsak under Juni, Juli och August. Öppettiderna är i viss mån flexibla och beroende av bland annat kundernas bokningar, solens upp/nedgång samt vädret. Del/Heltid. Ersättningen är primärt rörlig.

Är du intresserad av att bli del i utvecklingen av SUPKAJAK - Västervik så är du välkommen med eventuella frågor till: staff@supkajak.se eller ringa på telefonnummer 0760 -795 705

Vi rekryterar löpande och emotser din ansökan till staff@supkajak.se

Vi ses i sommar !

/SUPKAJAK.SE

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

SUPKAJAK SWEDEN AB

Placering

Västervik

Kontaktperson

SUPKAJAK SWEDEN AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons