Jobbsafari är en del avschibsted logo

Uthyrare till Arento i Strömstad

Arento · Strömstad · Ansök senast 10 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nu skalar vi upp vår verksamhet i Strömstad och söker därför en uthyrare som sköter ruljangsen på vårt kundcenter. Arento AB är en maskinuthyrare som förser bygg- och entreprenadföretag runt om i Sverige med anläggning- och byggmaskiner. I vårt erbjudande ryms allt från uthyrning av maskiner, fordon och utrustning till fullservice vid etableringar och vägavstängningar. Som en del i Sveviakoncernen kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med storföretagets stabilitet.

Tjänsten:
Som uthyrare på Arento har du en varierande och självständig roll med mycket kundkontakt. Du kommer att ansvara för driften av kundcentret i Strömstad med ett tätt samarbete med kollegorna i Uddevalla. Ditt uppdrag är att hyra ut fordon, maskiner och utrustning till främst bygg- och anläggningsbranschen men det kan även innebära att du behöver iordningsställa maskiner och kontrollera att de fungerar som de ska. Vidare sköter du fakturering och uppföljning av uthyrning- och nyttjandegrad av maskinparken. I rollen som uthyrare har du många kontaktytor både internt och externt och du jobbar både med befintliga kunder och med att aktivt kontakta nya potentiella kunder.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning med placering i Strömstad.

Vem är du?
Förutom utbildning på lägst gymnasienivå vill vi att du har erfarenhet från branschen, ett intresse av maskiner och av att vilja lösa andras problem. Då kundcentret i Strömstad är på frammarsch söker vi någon som inte är rädd för att hugga i där det behövs och som har en prestigelös inställning. Vi söker dig som ställer höga krav på att arbetet håller hög kvalitet och på att uppfylla kundens förväntningar. Du skapar goda relationer och bygger nätverk - både med kunder och kollegor och du är noggrann och organiserad i ditt sätt att arbeta. Du vill lära nytt och har lätt att ta till dig nya arbetssätt. Har du erfarenhet av uthyrningsbranschen är det meriterande.

Du har B-körkort, datorvana och behärskar svenska i tal och skrift.

Vad vi erbjuder:
Ett utvecklande och stimulerande arbete med variation och stort eget ansvar. Arento är ett bolag i en expansiv fas med ett tydligt mål och med en ledning som ständigt strävar framåt i positiv anda. Hos oss blir du snabbt en i gänget. Samarbete ligger i vårt DNA och vi drar prestigelöst nytta av varandras styrkor. Arentos medarbetare trivs och stannar kvar – länge. Med stor kunskap om säkerhet, hantering, skötsel och underhåll finns här alltid någon att fråga. Vi vill vara en arbetsplats för alla. Det är tillsammans vi skapar framgång! Varje kundcenter driver egna frågor och med våra korta beslutsvägar är det lätt att göra sin röst hörd.

Ansökan och information
Välkommen med din ansökan senast den 10 oktober. Ytterligare upplysningar lämnas av kundcenterchef Peter Tjäder på tel. 010-4581085. Våra fackliga företrädare når du via vår växel på tel. 08-4041000.

När du ansöker behöver du svara på några urvalsfrågor, vilket gör att vi inte vill ha ett personligt brev. Arento arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens för att säkerställa att vi är en arbetsplats för alla.

Vi har tagit ställning till annonsering, vilket gör att vi inte önskar säljsamtal för ytterligare frågor kring annonsering, rekrytering eller bemanning.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Arento

Placering

Strömstad

Dela jobbannonsen

Anmäl annons