Jobbsafari är en del avschibsted logo

Utesäljare/KAM för svensk idrott (Region Väst)

CMG Lidköping · Lidköping

·

Ansök senast 29 jan.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi är nu på jakt efter nya medarbetare och söker dig bosatt i Västra Götaland, Värmland eller Örebro län. Så om du är tävlingsinriktad, sugen på en karriär inom försäljning och gillar idrott, läs vidare! Vi utökar nämligen vår säljorganisation med ytterligare en Utesäljare/KAM för rikslotteriet "Sportlotteriet".

Din roll som Utesäljare/KAM innebär bearbetning av både befintliga och nya idrottsföreningar som fungerar som återförsäljare för våra produkter. Det mesta av detta arbete sker genom personliga möten men även via telefonkontakter. I dina arbetsuppgifter ingår både att utgöra säljstöd åt befintliga kunder och bearbeta nya potentiella kunder inom din region. Du kommer att ingå i ett team av säljare där du har daglig kontakt med kollegorna.

Arbetstid Mån-Tors 08,00-17,30 och Fre 08,00-13,45. Möten på kvällstid och helger kan förekomma emellanåt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Utgöra säljstöd åt befintliga återförsäljare i regionen.
  • Tillsammans med befintliga återförsäljare planera aktiviteter.
  • Bearbeta nya potentiella återförsäljare i regionen.
  • Löpande kontakt med Backoffice och innesälj-teamet.
  • Daglig rapportering till din teamledare.

Vi erbjuder

Ett spännande arbete i ett dynamiskt företag med goda förtjänst- och utvecklingsmöjligheter där du har stort inflytande och möjlighet till personlig utveckling. Vi erbjuder dig också att få arbeta med engagerade, prestigelösa och kunniga kollegor med gemensamt professionellt kundfokus. Du får självklart en gedigen utbildning och introduktion av våra produkter och affärssystem. Tjänsten är en heltidstjänst och utöver ovan nämnda erbjuder vi:

  • Fast lön
  • Provision och bonus
  • Tjänstebil
  • Tankkort
  • Telefon

Din profil

Vi söker dig som arbetar/har arbetat som utesäljare och vill ta nästa kliv i din karriär eller dig som helt enkelt vill arbeta med produkter kopplade till svensk idrott. Oavsett vad, om du känner att du att du är full av energi, ambitiös, glad och positiv så är detta definitivt ett företag för dig. Erfarenheter från idrotten såsom styrelse- eller ledaruppdrag är meriterande men inget krav. Du måste ha god förmåga att planera din arbetstid och arbeta självständigt. Körkort är ett krav.

OBS! Vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag (29/1) så skicka gärna in din ansökan så snart du kan. Tillträde efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

CMG Lidköping

Placering

Lidköping

Kontaktperson

Concept Media Group Sweden AB

Vid ansökan:Ange referens Region Väst i din ansökan