Jobbsafari är en del avschibsted logo

Utesäljare

Dahl Sverige AB · Göteborg · Ansök senast 13 aug.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

 

 "Med en kompetens och förmåga att vilja dela med sig av sina kunskaper till sina medarbetare har Dahl arbetat framgångsrikt med sitt Employer Branding arbete, både för nuvarande och potentiella medarbetare. Just därför utses Dahl till ett av Sveriges Karriärföretag 2021." 

Karriärföretagen är en årlig utmärkelse som delas ut till 100 arbetsgivare i Sverige. Karriärföretagen är en svensk kvalitetsstämpel för de arbetsgivare som har högst kvalitet i sitt employer branding-arbete och som kan erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och Young professionals. Dahl har blivit utnämnda till Karriärföretag sju år i rad! 

 

Dahl är Sveriges ledande VVS-grossist och har ett sjuttiotal butiker (DahlCenter), från Ystad i söder till Kiruna i norr. Dahl har haft en enorm tillväxt på grund av stark lokalkännedom, lokalt entreprenörskap, spetskompetens och ett stort kundfokus. 

Vi omsätter ca 8 miljarder och är ungefär 1 200 medarbetare som ständigt strävar efter att våra kunder ska uppleva oss som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta. Detta är också våra tre ledord. 

Vi letar nu efter vår nästa 

Utesäljare - regionala storkunder
till vår västra region

 

Är du en strukturerad och affärsdriven säljare som brinner för teknik, att skapa nya affärsmöjligheter och drivs av mål och resultat? Då är det dig vi söker!

Arbetsuppgifter
Som kundansvarig utesäljare inom Team Regional KAM är du vår spjutspets och nyckelperson, därför blir du ytterst viktig för vår fortsatta satsning inom vår storkundsgrupp. 

Du arbetar med försäljning av Dahls produkt- & tjänstelösningar och får ett direkt affärsansvar för ett antal större kundkonton inom regionen. Du kommer att ha en fri roll där strategisk planering och proaktivt säljarbete på fält är nyckeln för att kunna utveckla Dahls prioriterade kunder. Du utgår från en redan stark och etablerad kundbas.

Du kommer att ingå i ett säljteam bestående av inne- och utesäljare samt butikssäljare som gemensamt stöttar Dahls affär. Att göra det lilla extra för våra kunder ligger naturligt för oss. Du utgår från Göteborg och rapporterar direkt till försäljnings- / regionchefen.

Passar vi varandra?
Vi ser gärna att du har arbetat några år med proaktiv och behovsanpassad försäljning samt har dokumenterad erfarenhet av att ha eget kundansvar.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du är en positiv, serviceinriktad och kommunikativ person som trivs i ett högt tempo. Du har en vilja att förbättra och en framåtanda som gör att du får saker att hända. Att du är noggrann och tycker om att göra lönsamma affärer är andra egenskaper vi ser som självklara hos dig. 

Varför arbeta hos oss?
Dahl erbjuder en trivsam arbetsmiljö med positiv, hjälpsam och prestigelös atmosfär. Vi vill att samtliga medarbetare ska trivas, må bra och ha kul på jobbet. Vi har en stark tro på att våra medarbetare är avgörande i vår framgång och vi är måna om att samtliga medarbetare ska kunna växa och göra karriär hos oss.

Några av våra förmåner är Rikskortet, regelbundna hälsokontroller, rabatter i våra butiker samt rabatter på träningskort, glasögon och linser.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Annie Åström. Du når Annie på 031-70 45 195.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

 

 

Välkommen med din ansökan! 

 

 

 

Om företaget
Dahl är ett handelsbolag vilket innebär att inköp, försäljning och logistik är vår kärnverksamhet. Vi omsätter över 9 miljarder. Vi ägs av den franska industrikoncernen Saint-Gobain och har över 100 års branscherfarenhet inom VVS. Vår vision är att vara den ledande värdeskaparen i branschen.

 På Dahl drivs vi av att skapa värde för våra kunder, vi är marknadsledande och strävar efter att alltid göra allt lite bättre och att ge våra kunder det lilla extra. På Dahl är vi 1 300 engagerade medarbetare runt om i landet, från Ystad i söder till Kiruna i norr. Var och en och tillsammans strävar vi efter att upplevas som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Dahl Sverige AB

Placering

Göteborg

Dela jobbannonsen

Anmäl annons