Jobbsafari är en del avschibsted logo

Utesäljare till Kondektor

Kondektor AB · Helsingborg · Ansök senast 31 aug.

Heltid · Trainee

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Kondektor söker en Utesäljare till affärsområdet arbetskläder & profilkläder, samt produktmedia. Drivs du av att vara ute hos kunder där det händer och är redo för en fri roll med kundansvar som innefattar kvalificerad försäljning och affärsutveckling. Tillsammans med kunderna löser du deras dagliga utmaningar och gör deras vardag enklare med hjälp av vår kunskap. Du kommer att vara placerad i
Helsingborg och rapportera till Regionchefen.

Dina arbetsuppgifter

Som utesäljare på Kondektor blir din uppgift att bearbeta och utveckla kunder inom segmenten, bygg, industri, transport/logistik och serviceyrken. Hos oss säljer du inte bara produkter, du erbjuder också våra kunder effektiva webb och logistiklösningar och tjänster som effektivt förenklar deras vardag.

Du skall genomföra kundmöten enligt en lagd budget och vara en bidragande kugge i att driva Kondektor vidare mot nya mål.
Ansvara för offerthantering, prissättning och uppföljning till kund.

Din profil

Vi söker dig som på ett engagerande, öppet och ansvarsfulls sätt hjälper våra kunder att utveckla sina affärer. Du är målmedveten och resultatorienterad, samt konsultativ i din försäljning och har förmåga att både etablera och utveckla relationer.

För att lyckas i rollen behöver du vara stresstålig och ha god planerings- och organisationsförmåga.

På fältet och i butiken kommer du att möta både befintliga och nya kunder, dessa måste man kunna ta på ett ansvarsfullt och respekt-ingivande vis.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en utvecklande tjänst i en organisation som genomsyras av entreprenörsanda och eget ansvar och med stora möjligheter att påverka din vardag. Vi är ett gott gäng där gemenskap, trivsel och god arbetsmiljö är viktigt!

Som Utesäljare kommer du att ha ett nära samarbete med både kunder och medarbetare vilket kräver social kompetens, god kommunikativ förmåga och att du talar/skriver flytande svenska. B-körkort är ett krav. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och hur de kompletterar vårt befintliga gäng.

Tjänsten är på 100 % med tillträde enligt överenskommelse. Frågor angående tjänsten besvaras av Regionchef Magnus Nilsson på magnus@kondektor.se eller +46 705 62 58 39

Varmt välkommen med din ansökan (CV och personligt brev) senast 2022-08-31 till rekrytering@kondektor.se.
Skicka gärna in din ansökan tidigare då vi tillämpar löpande urval så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Märk din ansökan med "Utesäljare" i ämnesraden.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Kondektor AB

Placering

Helsingborg

Dela jobbannonsen

Anmäl annons