Jobbsafari är en del avschibsted logo

Utesäljare (Inspektör) med B-Körkort #jobbjustnu

Utesäljare (Inspektör) med B-Körkort #jobbjustnu

Kontor · Järfälla · Ansök senast 29 jan.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vilka är vi?

AG Group AB (avloppsgruppen), är ett bolag som tillhandahåller bland de mest innovativa och miljövänliga tjänsterna inom avloppsrengöring. Detta har visat sig vara än mer effektivt och förmånligt än alternativa metoder. Till skillnad från våra konkurrenter, erbjuder vi fler års garanti, samt filmbevis på utfört arbete.


Arbetsuppgifter

Du kommer att utgå från vårt kontor i Järfälla (precis intill E18). Därifrån kör du med arbetsbilen till 6 inbokade filminspektioner av avloppsrör per dag. Väl på plats sänker du ned filmutrustningen i avloppsröret och ser skicket tillsammans med kunden.

Du kommer att presentera fördelarna med vår tjänst, och sälja in den till kunden för att därefter boka in en tömning av deras avloppsrör.


Du behöver varken erfarenhet inom VVS eller avloppsrör. Men det är mycket meriterande. Du ska ha god erfarenhet av försäljning (krav), och vara duktig på att passa tider. Du ska även ha B-körkort och. Resten får du intern utbildning i.


Arbetstider

Måndag-Fredag 09:00-18:00


Lön

Förmånligt provisionssystem.


Krav

Erfarenhet inom försäljning

B-Körkort


Tillträde 11 Januari 2021. Vi kommer att tillsätta tjänsten så snart vi hittar rätt kandidat/er. Mejla in CV och personligt brev. Om du är aktuell för intervju, så kommer du att bli kontaktad inom kort. Har du inte fått återkoppling på 1 vecka, så innebär det att vi valt att inte gå vidare med dig den här gången.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Kontor

Placering

Järfälla

Kontaktperson

AG Group AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons