Jobbsafari är en del avschibsted logo

Utbildningsproducent

Autotech Teknikinformation AB · Skellefteå · Ansök senast 18 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du jobba med digitalt lärande mot företag och myndigheter? I så fall är det här jobbet för dig.

Arbetsuppgifter

På vår avdelning Lärande tar vi fram olika lösningar för digitalt lärande, allt från att utveckla strategier för kompetensutveckling till produktion av e-learning.

Som utbildningsproducent kommer du att skriva manus och producera innehållet (på svenska och engelska) till digitala utbildningar åt våra kunder inom både privat och offentlig sektor (t.ex. Caterpillar, Electrolux och Skolverket). Arbetet är mycket omväxlande med kunder inom olika områden.

Vem är du?

Vi söker en kreativ och pedagogisk person som har lätt för att uttrycka sig i text och bild med hög språklig och digital kompetens samt förmåga att förmedla ett lärande innehåll. Du har troligtvis en eftergymnasial utbildning i teknik och/eller i samhällsorienterade ämnen, kanske arbetar du som lärare och brinner lite extra för att producera utbildningsmaterial.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete i ett konsultföretag med 50-talet anställda med trivsam miljö och korta beslutsvägar. Vi har det lilla företagets fördelar med snabba beslut samtidigt som vi har resurser och ambitioner att växa med våra anställda.

Du får arbeta i en utvecklande atmosfär med erfarna och professionella arbetskamrater som gärna hjälper dig att växa i din yrkesroll. Du har stora möjligheter att påverka din personliga utveckling genom ditt engagemang och din drivkraft. Vi finns i ljusa, fräscha lokaler strax norr om Skellefteå på Solbackens handelsområde.

Frågor runt tjänsten

Frågor runt tjänsten besvaras av vår teamledare för lärande Anders Stenmark, eller vår VD Kristoffer Wallgren.

Anders: 010-492 43 25 | Kristoffer: 010-49 24 314

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Autotech Teknikinformation AB

Placering

Skellefteå

Kontaktperson

Autotech Teknikinformation AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons