Utbildningsadministratör

TOLLARE FOLKHÖGSKOLA · Nacka

·

Ansök senast 12 feb.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du bidra till vår vision ”Ett Tollare”?

Om oss

Tollare Folkhögskola har IOGT- NTO som huvudman och du ska dela huvudmannens värderingar. Hos oss studerar över 250 personer i olika åldrar och med olika bakgrunder på våra närkurser och distanskurser. Vi gör även ett stort antal kortkurser, samverkanskurser och konferenser. Tollare genomströmmas varje år av ca 10 000 personer som deltar i någon form av aktivitet här. Ett 20-tal deltagare bor på vårt internat. Tollare folkhögskola ligger naturskönt belägen i Nacka kommun, ca 20 min från Slussen, med egen brygga intill Skurusundet.

För att få en bra bild av skolans hela verksamhet, besök gärna skolans hemsida www.tollare.org

Tollare Folkhögskola söker en utbildningsadministratör.

Dina arbetsuppgifter

Som utbildningsadministratör ansvarar du för all registrering av våra deltagare och kurser, rapportering till CSN, SCB, Folkbildningsrådet samt SPSM. En del av arbetet innefattar att systematisera och digitalisera vårt arkiv. Utbildningsadministratören ansvarar även för att bistå pedagoger och lärare hjälp under antagningsperioden genom exempelvis utskick av antagningsbrev. I arbetet ingår att skicka ut beställning av betygskopior och intyg. I arbetet som utbildningsadministratör bistår du ledningsgruppen med administrativ hjälp samt ansvarar för vikariehantering för pedagogisk personal.


Din kompetens

Du som söker ska ha erfarenhet av administrativt arbete på skola eller likvärdigt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av och kunskap om program som Skola24, schoolsoft och att registrera till SCB. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av att arbeta administrativt på folkhögskola. Visst ekonomiarbete såsom fakturering, mindre inköp och avtalsuppföljning.

Tollare folkhögskola söker internationella samarbeten, varför det är ett krav att du talar och skriver flytande svenska och engelska. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av projektansökningar, exempelvis Erasmus plus, allmänna arvsfonden m.m.

Vi välkomnar dig som har lång erfarenhet, är noggrann med gott omdöme som fortfarande är nyfiken på de många människor du kommer att möta i ditt arbete. Vi erbjuder stimulerande miljö, marknadsmässig lön, personalförmåner och flexibla arbetstider. Krav är att du kan arbeta kvällar och/eller helger vid behov.

Vi är angelägen om en snabb rekrytering så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! #jobbjustnu


Anställningsform

Tillsvidareanställning, heltid 100 %.

Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan snarast, dock senast 5 februari 2021. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista anställningsdag.

Information om tjänsten lämnas av Studierektor Anna Stenarv, 072-182 9850, anna.stenarv@tollare.org

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

TOLLARE FOLKHÖGSKOLA

Placering

Nacka

Kontaktperson

Iogt-Ntos Folkhögskoleförbund, Tollare

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Utbildningsadministratör i din ansökan