Jobbsafari är en del avschibsted logo

Utbildare ventilationsmontör

Clockwork Skolbemaning och Skolrekrytering · Stockholm · Ansök senast 30 juni

Deltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om företaget

Movant bedriver yrkesutbildning för vuxna. I Stockholm finns två inriktningar, byggnadsplåtslagare och ventilationsmontör. Det finns ett gott samarbete med branschen och ett bra erkännande av yrkesnämnderna och Movant värnar om att sina elever ska vara anställningsbara när de slutar.

Dina arbetsuppgifter

Som yrkeslärare inom ventilationsmontörsutbildning ansvarar du för att eleverna som genomgår utbildningen och når målet att kunna arbeta som just detta.

Tjänsten innebär att tillsammans med andra lärarkollegor genom teoretiska och praktiska genomgångar och övningar genomföra kursmål som motsvarar yrkeskurser på det gymnasiala bygg- och anläggningsprogrammet.

Din profil

Tjänsten är en visstidsanställning och startar 29/4 och löper till den 30/9. För rätt kandidat finns det möjlighet till tillsvidareanställning. Vi söker dig med erfarenhet av liknande uppdrag med god kännedom om branschen. Det är meriterande om du innehar yrkesbevis inom branschen. Vi ser att du har ett pedagogiskt förhållningssätt och brinner för att arbeta med människor. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. En god empatisk förmåga krävs och du behöver se att alla som kommer till oss har en chans att lyckas med sina studier. Du behöver vara tydlig, kravställande och strukturerad i ditt arbete. Uppdraget kräver goda kunskaper i tal och skrift då kommunikation är ett viktigt verktyg både vid interna såväl som externa kontakter. Goda datorkunskaper är en självklarhet då datorn är ett viktigt arbetsredskap. För att trivas i rollen som lärare hos oss är det viktigt att du är en lagspelare som tycker om att jobba tillsammans med både kollegor och studerande.

Ansökan

Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut. Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

I denna tillsättning samarbetar Movant med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare.

Följ oss:
www.linkedin.com/company/clockwork-skolbemanning www.facebook.com/skolbemanning

Få förslag på tjänster som passar dig.
www.pedagogjobb.nu

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Clockwork Skolbemaning och Skolrekrytering

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons