Utbildare Maskinförare

YrkesAkademin · Borlänge

·

Ansök senast 10 nov.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du vara med och göra skillnad! Vi söker dig som vill förmedla dina kunskaper och utbilda vuxna till morgondagens Maskinförare. Här spelar du och dina medarbetare en viktig roll i att hjälpa deltagarna att få den kompetens som behövs för att komma ut på arbetsmarknaden.

Arbetsbeskrivning
I rollen som utbildare på YrkesAkademin får du ett omväxlande arbete där du leder teorilektioner i klassrum varvat med praktiska moment. Du planerar, genomför, dokumenterar och följer upp undervisningen. Vi litar på din förmåga att i grupp eller självständigt kunna planera och genomföra dom olika modulerna i utbildningen. Arbetet innefattar mycket kontakt med branschen och löpande kontakt med handläggare och olika företag inför praktik mm.

Kvalifikationer
För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha mångårig erfarenhet och yrkesbevis. Kan du yrket så klär vi på dig resten.

Anställningsform
Tillsvidareanställning med prövotid alternativt Timanställning, Konsult.

Ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansökningsknappen nedan. Har du frågor är du välkommen att kontakta Clas Vallin på telefon: 073 6567 459 eller mejl: clas.vallin@ya.se
Utdrag ur belastningsregister sker vid anställning.
Sista ansökningsdatum 2020 11 15. Uttagningen sker löpande så tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdagen. Välkommen med din ansökan!

Om yrkesakademin
YrkesAkademin är en av Sveriges ledande leverantörer av yrkesutbildning. Vi har varit verksamma i branschen sedan 1997. Vi bedriver utbildning inom transport, entreprenad, teknik och serviceyrken. Uppdragsgivare är främst statliga myndigheter och kommuner men vi riktar oss även till företag och privatpersoner. Vår verksamhet sträcker sig från Lappland till Skåne med omkring 400 anställda fördelade på ett 60-tal orter.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes vänligen.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

YrkesAkademin

Placering

Borlänge