Jobbsafari är en del avschibsted logo

Utbildare Lön med utvecklingsansvar till Iterum

Iterum Education AB · Stockholm · Ansök senast 8 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om Iterum Education

Iterum Education är en privat, fristående utbildningsanordnare med inriktning på yrkesområdena lön, redovisning och arbetsmiljö. Iterum har ett mycket nära samarbete med företag och organisationer inom branschen. Vår kärnkompetens bygger på en solid omvärldskunskap och en förmåga och erfarenhet att driva utbildningar som kombinerar teori och praktik på ett branschnära sätt.
Iterums verksamhet bedrivs framför allt på webben och vi har med mycket stor framgång har arbetat med distansutbildning och e-lärande sedan 2008. Våra utbildningar och kurser möter behovet av att kunna utbilda sig oavsett var i landet man befinner sig. Myndigheten för Yrkeshögskolan lyfte 2016 Iterum som ett mycket gott exempel, i sin översyn av distansutbildning.

Vill du läsa mer om Iterum kan du göra det här

Om rollenIterum står inför en spännande utvecklingsfas och man behöver nu stärka upp med en Utbildare Lön med utvecklingsansvar. I denna roll kommer ditt huvudfokus vara att lära ut dina befintliga löne- och systemspecialist kunskaper till våra studerande med hjälp av befintligt redan framtaget material.

För att trivas i rollen är det viktigt att du har god kännedom om hur arbetet kring löneprocessen fungerar från ax till limpa. Vi tror också att du som person är pedagogisk och coachande i ditt förhållningssätt till andra samt att du trivs med att prata och presentera framför grupp.

Här ges du också möjligheten att tillsammans med utbildningsledare forma och utveckla din roll och dina arbetsuppgifter allt eftersom du växer in i din yrkesroll. Vi ser gärna att du trivs på en mindre arbetsplats och i nära samarbete med andra som också brinner för kompetensområdet LÖN. Du har lätt för att nätverka med olika aktörer i näringslivet, du har ett gediget systemintresse och en konsultativ ådra samt drivs av tanken att få arbeta i en roll där utvecklingsmöjligheterna är många. Vi vill att du är delaktig i arbetet med att vidareutveckla våra träffar, både de digitala men också de på plats. Att jobba nära näringslivet och hela tiden ha örat mot marknaden för att se hur lönerollen utvecklas. Vi är öppna för att göra saker på ett annat sätt och hoppas du gillar att jobba mot konstant förbättring. Vi som jobbar här är väldigt dedikerade vårt uppdrag och ser gärna att du drivs av samma why, dvs att fortsätta vara en utbildningsinstans med målbilden att leverera förstklassig YH-utbildning för nämnda kompetenser.

Här kommer du att få vara med och skapa, utveckla och förbättra - både studiematerial och utbildningen i sig, allt för att möta framtidens krav på lönerollen. Utvecklingen inom lön går snabbt och vi behöver därför vara snabba och lyhörda för att hela tiden anpassa våra kurser efter verkligheten.

Din bakgrund

För att trivas i rollen som Utbildare Lön med utvecklingsansvar hos oss tror vi att du är en nätverkare ut i fingerspetsarna. Att du besitter både ett pedagogiskt och coachande förhållningssätt och brinner för att kompetensutveckla andra, ser vi som en självklarhet. Vi tror att du arbetat operativt med lön i några år och att du självständigt under dessa år har hanterat hela löneprocessen från ax till limpa. Du är trygg i dina lönekunskaper och brinner för löneyrket och att du är en duktig administratör med sinne för ordning och reda.

Vidare ser vi att du besitter en god ledarskapsförmåga, trivs med att lära ut och dela dina befintliga kunskaper och erfarenheter med andra samt att du skapar engagemang och delaktighet i utbildningen samtidigt som du är lyhörd och öppen. Vi tror också att du är du en skicklig kommunikatör som är van att kommunicera med andra på ett konstruktivt och peppande sätt, både i verkliga livet och digitalt.

I denna roll kommer du arbeta nära både utbildningsledare och utbildningsadministratör vilket innebär att du trivs med att tillhöra ett team.

Har du erfarenhet av att leda, lära ut och coacha andra vuxna och har erfarenhet av att ha arbetat/studerat på en yrkeshögskola sedan tidigare ser vi detta som meriterande men det viktigaste för oss är att du besitter gedigen kunskap om löneyrket och hur löneprocessen / löneberedning fungerar.

Nyfiken på att veta mer?

I denna rekrytering- Help Out samarbetar Iterum Education med Wise Professionals.

Du får gärna kontakta Wise Professionals om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Barbara Lidholt (barbara.lidholt@wise.se) och Johanna Romanoff (johanna.romanoff @wise.se). Vår tjänst Help Out innebär att vi på Wise letar, scoutar och hittar lämpliga kandidater till rollen men kunden gör intervjuerna själva.

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation.

Vi går igenom ansökningarna löpande och rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Iterum Education AB

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons