Jobbsafari är en del avschibsted logo

Utbildad Undersköterska

Trelleborgs kommun, Socialförvaltningen, Äldreomsorg, Silverängen · Trelleborg · Ansök senast 30 maj

Heltid, Deltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Arbetsplatsen
Silverängen är ett särskilt boende för individer med demenssjukdom. Silverängens äldreboende ligger i östra delen av Trelleborgs tätort. Boendet har 26 lägenheter. Vi arbetar efter målen att våra kunder ska uppleva respekt, trygghet, trivsel och hög kvalitet, detta utifrån hyresgästens självbestämmande och behov. Ett självständigt liv, vår ledstjärna.

Arbetsuppgifter
Vikariatet är förlagt på Silverängen. Omvårdnads- och serviceinsatser till våra hyresgäster, samt delegerade medicinska arbetsuppgifter.

Rollen som undersköterska innebär att du får arbeta med något av det bästa och mest berikande som finns - att göra vardagen meningsfull för våra hyresgäster. Att vara professionell handlar lika mycket om ett gott bemötande och förståelse för andra människors behov och känslor som att arbeta med omsorgsuppgifter och service. Arbetet som undersköterska är ett givande yrke som ger mycket tillbaka.

Du kommer även att utföra vissa hälso- och sjukvårdsuppgifter efter delegering från sjuksköterska och rehabpersonal. Som anställd hos oss är du basen för den kvalitet och utveckling som kännetecknar vården och omsorgen av de äldre i Trelleborgs kommun. Vår gemensamma värdegrund är Öppenhet, Respekt och Ansvar. Arbetet planeras, dokumenteras och följs noggrant upp. Som undersköterska är det därför mycket viktigt att du dokumenterar väl.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Tidigare erfarenhet av arbete inom demensvården är meriterande.

Du ska ha god datorvana och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.

Vi sätter stort värde på personliga egenskaper såsom god samarbetsförmåga, ansvarstagande, pålitlighet, empatisk förmåga och lugn samt givetvis engagemang och ett genuint intresse för människor. Vi förväntar oss att du är bra på att bygga relationer och att skapa kontakt. Du är serviceinriktad och intresserad av att stärka den friska och hälsosamma delen av livet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Arbetstid/varaktighet
Vikariat 2021-06-15-2021-12-31.
Tjänstgöringsgrad 100%.

Du arbetar enligt schema som innebär dag- och kvällstid samt helgdagar.

Kontakt
Suzanne Horn, enhetschef, 0410-73 38 66

Fackliga kontakter
www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag
2021-05-30 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Urval kan ske löpande under ansökningstiden.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Trelleborgs kommun, Socialförvaltningen, Äldreomsorg, Silverängen

Placering

Trelleborg

Dela jobbannonsen

Anmäl annons