Jobbsafari är en del avschibsted logo

Utbildad och erfaren barnskötare

SKOLA/FÖRSKOLA GRANTOMTA · Värmdö · Ansök senast 10 maj

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Grantomta Montessoriförskola, är belägen på Värmdö i Stockholms skärgård, ca 20 minuter med buss, från slussen. Förskolan ligger i en naturskön miljö nära skog och skärgård.

Vi söker dig som är utbildad barnskötare med minst 5 års erfarenhet inom yrket och som vill vara med och utveckla förskolans verksamhet, utifrån förskolans läroplan och montessoripedagogiken.

Du inspireras av nyfikenhet och barns kreativitet och ser såväl individen, gruppen och miljöns betydelse för lärandet. Du har en god samarbetsförmåga och skapar lätt relationer med både barn, föräldrar och medarbetare. I samråd med dina kollegor har du förmågan att anpassa och prioritera ditt arbetssätt efter verksamhetens behov och med barnens bästa i fokus. Du är tydlig och samtidigt lyhörd i ditt sätt att kommunicera och har ett varmt och välkomnande bemötande. Då är du rätt person för oss!

Du kommer att arbeta på vår förskola som har sex avdelningar där vi tillsammans kompletterar och inspirerar varandra och därigenom planerar det pedagogiska arbetet.

Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

SKOLA/FÖRSKOLA GRANTOMTA

Placering

Värmdö

Kontaktperson

Grantomta Montessoristift

Dela jobbannonsen

Anmäl annons