Jobbsafari är en del avschibsted logo

Utbildad barnskötare

ALEXANDERSKOLAN · Stockholm · Ansök senast 31 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Alexanderskolan söker utbildad barnskötare till vår enhet på Saltmätargatan. Förskolan har plats till 107 barn uppdelade på sex avdelningar.

Vi erbjuder dej en arbetsplats med personlig utveckling, pedagogisk handledning, pedagogisk lunch, friskvård samt ett inspirerande arbete tillsammans med engagerade kollegor.

Som barnskötare arbetar du med att skapa en stimulerande verksamhet och miljö där barnen står i fokus. Du är positiv och flexibel, har god samarbetsförmåga och är kreativ och engagerad. Du arbetar medvetet för att kontinuerligt öka barnens förutsättningar till utveckling, delaktighet och lärande. Du förstår hur du kan använda digitala verktyg som ett komplement i arbetet. Du är delaktig i förskolans värderingsarbete och systematiska kvalitetsarbete. Du har ett professionellt förhållningssätt och bemötande gentemot barn, vårdnadshavare, kollegor och andra aktörer.

Vårt gemensamma uppdrag är att skapa en förskoleverksamhet där såväl pedagoger som barn trivs och där vi möter varandra med omtanke och respekt och där vi tillsammans med barnen skapar vär(l)den.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Vi vill inte bli kontaktade av rekryterings-/bemanningsföretag. Vi undanber oss också samtal från annonssäljare.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

ALEXANDERSKOLAN

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Alexanderskolan AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons