Uska hos Primula Hemtjänst på norra Gotland

Anettes Hemtjänst På Gotland AB · Gotland

·

Ansök senast 30 nov.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker fler medarbetare till oss på Primula på norra Gotland. Du får en timanställning till att börja med eller en provanställning som sedan kan övergå till en tillsvidareanställning.


Hos oss behöver du inte oroa dig för dubbelpass eller delade turer. Nästan alla har individuella schemarader beroende av hur man har det i sitt liv just nu. Alla får dessutom ta del av friskvårdspeng oavsett om man är tillsvidareanställd eller timmis.


Vi har flera firmabilar och vi kör ganska mycket, så givetvis måste du ha B-körkort.


Du bör ha undersköterskeutbildning eller liknande, men vi ser även till lämplighet. Du ska vara lugn och trygg, du måste klara att både jobba självständigt, ta ansvar och i team. Du måste tycka att det är intressant och roligt att träffa människor.


Ditt arbete i hemtjänsten hos oss på Primula består i att hjälpa äldre i deras hem med insatser som ibland handlar om personlig omvårdnad, hjälp med att handräcka medicin, hjälp att laga frukost, värma mat, diska och hålla snyggt. Arbetet innebär även serviceinsatser som att handla, städa eller tvätta hemma hos den som får din hjälp. Ibland får du utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter på delegation av av sjuksköterska.

#jobbjustnu

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Anettes Hemtjänst På Gotland AB

Placering

Gotland

Kontaktperson

Anettes hemtjänst på Gotland AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Usk Primula norra Gotl i din ansökan