Jobbsafari är en del avschibsted logo

Uppsala Musikklasser söker NO-lärare åk 6-9

Uppsala Musikklasser söker NO-lärare åk 6-9

Stiftelsen Uppsala Musikklasser · Uppsala · Ansök senast 25 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Uppsala Musikklasser söker dig som har adekvat lärarutbildning för ett vikariat under läsåret 2021/2022, med ev möjlighet till förlängning.

Är du utbildad lärare i NO och har lärarlegitimation? Längtar du efter att utveckla undervisningen i en populär grundskola vars själ är musiken?

Du kommer att arbeta med undervisning i årskurs 6-9. I din vardag driver och utvecklar du dina ämnen, och du arbetar i nära team med såväl lärarkollegor som elevhälsa och annan personal på skolan.

På vår skola är alla elever allas elever!

Vi söker dig, en lagspelare som inspirerar, stödjer och tar goda initiativ. Du är prestigelös och välkomnar elevers och kollegors tankar, åsikter och kreativa infall. Vi ser gärna att du arbetar med formativ bedömning och digitalisering som naturliga röda trådar i ditt lärararbete.

Skolans elever är framgångsrika och flitiga deltagare i olika naturvetenskapliga och matematiska tävlingar och du får här chansen att vara drivande i skolans arbete med framtida tävlingsutmaningar. Vår skola är känd för att erbjuda särskilt begåvade elever rätt utmaningar på rätt nivå, och vi ser gärna att du deltar i detta roliga arbete.

Som anställd på Uppsala Musikklasser blir musiken en stor del av din arbetsplats. Du kommer höra elever sjunga och spela i korridorerna under sina raster och ha möjlighet att sitta i publiken under konserter och musikaler.

Uppsala Musikklasser startade sin verksamhet 1982 med två sångklasser och har idag över 500 elever i årskurs 3-9 med inriktning på antingen kör eller orkester. Utöver musiken präglas skolan av hög studiemotivation, trygga och vetgiriga elever, nöjda föräldrar, goda resultat och studiero. Skolan har cirka 50 anställda och är en icke vinstdriven friskola med Stiftelsen Uppsala Musikklasser som huvudman. Vi finns i den vackra byggnaden i Seminarieparken i Uppsala.

Varmt välkommen att söka tjänsten!


Tjänst: Vikariat läsår 2021/2022, med ev möjlighet till förlängning

Hos oss är lärarlegitimation är ett krav.

Eftersom vi brukar ha en stor mängd sökande till våra tjänster har vi inte möjlighet att höra av oss till alla som skickar in ansökan.

Vi kommer att genomföra intervjuer löpande under ansökningstiden. I det fall du inte hör något från oss inom tre veckor efter sista ansökningsdag, innebär det att tjänsten har blivit tillsatt.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Stiftelsen Uppsala Musikklasser

Placering

Uppsala

Kontaktperson

Stift Uppsala Musikklasser

Dela jobbannonsen

Anmäl annons