Jobbsafari är en del avschibsted logo

Upphandlare till DO

Novare Bemanning · Stockholm · Ansök senast 30 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du Diskrimineringsombudsmannens nästa upphandlare? Är du kunnig inom analyser och bedömningar av marknads- leverantörsförhållanden, och vill hjälpa en statlig myndighet med upphandlingar och leveranser? Då har vi ett intressant uppdrag för just nu! Har du rätt erfarenhet får du även bidra till införandet av kategoristyrning inom inköp på myndigheten.

För att lyckas med just din ansökan, tror vi på ett starkt samarbete som gör att vi på Novare Bemanning bland annat erbjuder dig värde genom karriärsamtal, intervjuträning och välarbetad marknadsföring av din profil under processens gång. Låter detta som en möjlighet för dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan redan nu! 

Om uppdraget

Vi på Novare är en stolt och godkänd leverantör av det statliga ramavtalet i Sverige. Nu har vi ett uppdrag som upphandlare hos Diskrimineringsombudsmannen då de behöver förstärkning gällande upphandlingar.

Ekonomi- och inköpsenhetens uppdrag är att inom ramen för sitt ansvarsområde stödja att myndigheten är en professionell, funktionell och effektiv verksamhet som arbetar enligt gällande regelverk. I enhetens uppdrag ingår att samordna planering och uppföljning av verksamheten.

Enheten ansvarar för:

  • Ekonomistyrning, samordning av planering, budgetering, resultatredovisning, årsredovisning och uppföljning av verksamheten,
  • Intern kontroll,
  • Genomförande av upphandlingar, förnyade konkurrensutsättningar och upprättande av avtal, verksjuridiska frågor såsom förvaltningsrätt, offentlighet och sekretess samt behandling av personuppgifter.

Exempel på övergripande arbetsuppgifter 

  • bistå med upprättande av mellanstatliga överenskommelser
  • genomförande av direktupphandlingar och förnyade konkurrensutsättningar från statliga ramavtal
  • ge råd och stöd till chefer och medarbetare rörande inköps- och upphandlingsfrågor
  • ansvara för upphandlingsfunktionens funktionsbrevlåda

Beroende på konsultens erfarenhet kan även arbetsuppgifter såsom deltagande i införande av kategoristyrning i DO samt genomförande av direktivstyrda upphandlingar enligt LOU bli aktuella.

Vi vill gärna berätta mer om uppdraget under nästa steg i rekryteringsprocessen. Tillsammans skapar vi värde för samhället i stort. 

Krav för tjänsten

  • högskoleutbildning inom juridik, ekonomi eller likvärdig utbildning och minst tre (3) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete. Alternativt, YH-utbildning som upphandlare/inköpare eller likvärdig utbildning samt minst tre (3) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete
  • goda kunskaper inom LOU/LUF
  • erfarenhet från att arbeta med upphandlingsverktyg t.ex. TendSign, Mercell
  • goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
  • kunna kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift.

Uppdragsperiod och omfattning 

Uppdraget är på heltid och arbetet pågår mellan 2022-09-01 till 2022-12-21 med möjlighet till förlängning till 2023-03-31.

Ansökan  

Då urval sker löpande kan tjänsten komma till att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Var därför beredd med din ansökan redan nu. Sista ansökningsdag är 2022-06-30. Du är varmt välkommen! 

Notera att vi tyvärr inte tar emot ansökningar via mail med anledning av GDPR. Om du däremot har frågor eller funderingar kring tjänsten så får du gärna kontakta Martin Hellberg på martin.hellberg@novare.se

Hoppas vi ses! 

Som konsult hos oss

Som konsult hos oss får du en dedikerad konsultchef som du träffar regelbundet. Du får även karriärsamtal samt tips och tankar för din utveckling. Vi har en aktiv feedback kultur med fokus på positiv utveckling, intervjuträning inför nya möjliga uppdrag och tillgång till möjliga uppdrag inom Novare koncernen.

Novare Bemanning erbjuder bemanningstjänster till offentlig och privat sektor. Vi vill bygga ett nytänkande bolag med fokus på att få kandidater, kunder och konsulter att förstå, utveckla och formulera sina behov av efterfrågan. Genom oss ska man få relevant och tydlig guidning oavsett om du är arbetssökande, redan anställd konsult eller uppdragsgivare.

Novare Koncernen är ett av Sveriges ledande HR Serviceföretag som årligen genomför ca 600 rekryteringar samt många bemannings och interimsuppdrag. Novare har funnits i 20 år och startades av Investor. 2014 köpte personalen ut företaget från Investor och ägs idag av nyckelpersoner inom personalen

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Novare Bemanning

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Novare Bemanning AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons