Jobbsafari är en del avschibsted logo

Uppdragsledare / erfaren konstruktör till Sweco i Kiruna

Uppdragsledare / erfaren konstruktör till Sweco i Kiruna

StudentConsulting · Kiruna · Ansök senast 20 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nu söker vi en uppdragsledare / erfaren konstruktör till Sweco i Kiruna. Tillsammans bygger vi varandra och hållbara samhällen runtom oss. Kanske du är den vi letar efter? Läs mer om tjänsten nedan och ansök redan idag!

Information om uppdraget:

Vi vågar påstå att vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser. Vi tror att nyckeln till framgång är att våra medarbetare ges möjligheten att verka i stimulerande och utvecklande uppdrag och i roller från projektens början till slut.

Sweco består av nyfikna personer som tar stort ansvar för sina uppdrag. Gemensamt för oss medarbetare är att vi är mer än bara en konsultroll. Vi känner engagemang för att göra nytta i ett större sammanhang och ta ett samhällsansvar. Nu söker vi dig som vill bidra och utvecklas i rollen som uppdragsledare / erfaren konstruktör i Kiruna.

Om tjänsten:

Swecos industrikonsulter erbjuder tekniska lösningar och metoder åt industrisektorn. Vi arbetar nytänkande och har förmågan att hitta smarta lösningar för att optimera och utveckla industriprocessen. Tjänsteutbudet är brett och omfattar projektering av processanläggningar, produktutveckling, projektledning, arbetsmiljöledning och mycket mer.

Som medarbetare hos oss kommer du ha möjlighet till ledande och samordnande roller i stora industriuppdrag. Vi söker dig som vill bidra och utvecklas i rollen som uppdragsledare med tyngdpunkt på något/några av nedanstående teknikgrenar.
  • Mekanik
  • Rörkonstruktion
  • El och automation
  • Process
  • Markförlagda rörledningssystem och industriell VA
  • HVAC för process- och industrianläggningar
Hos oss får du möjlighet att skapa ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. I Kiruna kommer du ingå i en fantastisk arbetsgrupp och region med engagerade medarbetare som skapar smarta lösningar. Att arbeta på Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär.

Kunderna du kommer arbeta med finns belägna över större delen av landet, men framförallt inom närområdet. I tjänsten förekommer resor till dessa kunder i samband med projekt & marknadsföring.

Hos oss är professionell utveckling inte bara en möjlighet, det är en förutsättning. Är du intresserad av att utvecklas och ta mer ansvar kan vi erbjuda större och mer komplexa uppdrag, vilket innebär ansvar för projektens genomförande, avtal, budget, tidsramar, uppföljning och kundkontakter. Vi erbjuder dig och alla våra medarbetare goda arbetsvillkor och ett marknadsledande förmånspaket, individuell och ständig kompetensutveckling, en öppen och utvecklande kultur, god gemenskap och en kreativ arbetsmiljö.

Detta söker vi:

Vi letar efter dig som ser möten med andra människor som stimulerande och intresseväckande. Samarbete med kunder och kollegor kommer som en självklarhet för dig och du har lätt för att etablera kontakter. Du är ödmjuk inför andra människor men drivs framåt av ett engagemang av både samhällsutveckling och att stärka din egen kompetens. Du arbetar strukturerat och känner ansvar för ditt arbete och leveransförmåga. Du gillar att arbeta med affärsutveckling och har en god förståelse för måluppfyllelse och lönsamhet i projekt. Du har ett intresse av hur organisationer är uppbyggda och fungerar och drivs framåt av att skapa lösningar som hjälper och underlättar andras vardag.

Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning med inriktning mot industri. Du har erfarenheter från uppdragsledning inom gruv-, smältverk-, stål-, massa-/papper- eller annan processindustri. Du är väl bekant med Norrlands industrier och har under åren byggt upp en del egna affärsrelationer.

Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet från konsultrollen. Det är vidare meriterande med befintliga kundkontakter och om du har konstruktionsvana, utbildning för BAS-P/U eller är certifierad projektledare.

Känner du dig träffad av beskrivningen, har erfarenheten som vi letar efter eller är nyfiken på tjänsten som helhet vill vi gärna höra från dig!

StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen för Sweco för denna tjänst. Vi hanterar ansökningar och gör urval löpande. Skicka in en ansökan enligt formuläret nedan. Har du funderingar om tjänsten får du gärna höra av dig till ansvarig rekryterare Mattias Meyer på mattias.meyer@studentconsulting.com / 072-236 77 87.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Kiruna

Dela jobbannonsen

Anmäl annons