Uppdragschef

Humana AB · Västerås · Ansök senast 28 juni (13 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vill du jobba i ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett spännande och viktigt jobb? Välkommen till oss på Humana! Läs mer på www.humana.se.  

Humana söker nu en Uppdragschef till vårt kontor i Västerås

Arbetsuppgifter 

Som Uppdragschef är din huvuduppgift att samordna den personliga assistansen för våra kunder. Du planerar hur assistansen ska utföras utifrån våra kunders önskemål och du ansvarar för personalfrågor. Dina arbetsuppgifter är varierande men omfattar huvudsakligen kontakter med kunder, arbetsledare och personliga assistenter. 

Att arbeta som uppdragschef ställer höga krav på dig som medarbetare. Du är spindeln i nätet som, förutom att samordna den dagliga assistansen kring personer med funktionsnedsättning, också har hand om arbetsmiljöfrågor samt arbetar med problemlösning på högsta nivå. Du arbetar även gentemot Försäkringskassan, kommuner, fackliga organisationer och andra instanser i vårt samhälle. 

Kvalifikationer 

Vi söker dig som vill arbeta efter våra värdeord: glädje, engagemang och ansvar. Du gillar att ha många bollar i luften och det är en fördel om du har erfarenhet av att arbeta med kundservice, personaladministration eller liknande arbete och/eller är utbildad socionom, beteendevetare eller personaladministratör. Har du erfarenhet av personlig assistans eller annan koppling till personer med funktionsnedsättningar är det ett stort plus.

Som person är du strukturerad, lugn, noggrann, stresstålig och självgående. Vi ser att du har lätt för att skapa långvariga relationer och har ett brinnande intresse för människor. För att lyckas i rollen så krävs det att du är social, servicemedveten och har en väl utvecklad samarbetsförmåga. 

Vad erbjuder vi? 

Vi erbjuder ett spännande och omväxlande arbete tillsammans med kunniga och trevliga kollegor i ett tillväxtföretag som präglas av ett stort engagemang för våra kunder och för våra arbetsuppgifter. 

På Humana förväntar vi oss att våra medarbetare vid alla tillfällen ska ge utomordentlig service till våra kunder, assistenter och samarbetspartners. Det innebär även att ge god service till sina kollegor och medvetet arbeta för ett bra klimat. 

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag: 2024-06-28

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så därför ser vi gärna att du ansöker redan idag! 

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Danmark som utför omsorgstjänster till 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del i detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss på Humana https://www.humana.se/jobb

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan! 

 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Humana AB

Placering

Västerås

Kontaktperson

Humana AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons