Jobbsafari är en del avschibsted logo

Unionen söker studerande Medlemsrådgivare

Unionen söker studerande Medlemsrådgivare

Academic Work · Stockholm · Ansök senast 3 juli

Deltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du student och på jakt efter det perfekta extrajobbet under sommaren och under skolterminerna? Som Medlemsrådgivare hos Unionen är din främsta arbetsuppgift att erbjuda förstklassig service till Unionens medlemmar genom att informera dem om sina rättigheter. Detta är en otrolig möjlighet för dig som ser en framtid hos Unionen, då Unionen tror på en långsiktig kompetensutveckling internt. Uppdraget startar med en gedigen introduktion v.23-v.24. Välkommen in med din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker flera Medlemsrådgivare till Unionen. Du kommer tillhöra en grupp om ungefär 15 studenter och er främsta arbetsuppgift kommer vara att hjälpa förbundets medlemmar och förtroendevalda i frågor rörande Unionens medlemskap. I tjänsten erbjuds du kontinuerlig kompetensutveckling och månatliga möten tillsammans med dina kollegor, ansvariga från Unionen samt din konsultchef på Academic Work. Kontoret ligger i fräscha nyrenoverade lokaler i centrala Stockholm. Du kommer att tillhöra en studentpool där du själv får lägga upp dina arbetstider, men du förväntas arbeta cirka 5-10h/vecka och extra under ledigheter som jul, och påsk. Under sommaren 2021 kommer du att gå utbildning v.23-v.24 för att sedan kunna jobba självständigt under vissa perioder av sommaren.

År 2018 rankades Unionen, för fjärde året i rad, som en av Sveriges 100 mest attraktiva arbetsgivare i målgruppen unga akademiker. Så här beskriver Elis Lindahl som är team manager på Unionens medlemsrådgivning hur det är att jobba på Unionen: "Förutom att jag har världens bästa kollegor får jag på Unionen möjligheter till personlig utveckling, förändring och meningsfullt arbete. Elis kommer att vara en av dina ansvariga på arbetsplatsen.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Unionen. Uppdraget kommer att vara på deltid och tillsvidare, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Medlemsrådgivare kommer du på ett professionellt och serviceinriktat sätt agera rådgivare till Unionens medlemmar via telefon och mail.

Du kommer till exempel att:
  • Informera om Unionens medlemskap, dess innehåll samt värva nya medlemmar
  • Svara på inkommande samtal rörande lönestatistik och löneavtal samt coacha medlemmarna inför deras lönesamtal
  • Stötta medlemmar genom att arbeta löpande med medlemsadministration
Tjänsten passar dig som vill starta din karriär i en ständigt utvecklande organisation. Hos Unionen erbjuds du goda utvecklingsmöjligheter och möjligheten att växa in i och tillsammans med en stor organisation. Unionen ser detta som en möjlighet att identifiera framtida medarbetare som på sikt kan utvecklas inom deras verksamhet.

Vi söker dig som
  • För närvarande är student på eftergymnasial nivå och har minst ett år kvar av din utbildning. Det är meriterande med utbildning inom personal och arbetslivsfrågor, samhällskunskap eller juridik
  • Har goda kunskaper i det svenska och engelska språket såväl i tal som i skrift, då båda dessa språk förekommer i arbetet
  • Har minst sex månaders erfarenhet från en servicerelaterad roll, gärna i en roll där du arbetat med telefon som främsta arbetsverktyg
  • Är tillgänglig för utbildning v.23 och v.24 samt flexibel inför kommande sommarschema
Som person är du trygg i dig själv och klarar av att hantera situationer där du behöver ta viktiga beslut i stunden. Du är neutral i din kommunikation och förstår vikten av att skapa förtroende. Rollen kräver även att du är bra på att lyssna och visa empati i de ärenden du hanterar. För att bli framgångsrik i tjänsten tror du, precis som Unionen, på idén att fler kan påverka mer än en individ. Du motiveras av att arbeta mot konkreta mål och resultat. Du är glad, positiv och sprider energi bland dina kollegor på arbetsplatsen.

Övrig information
  • Start: V.23
  • Omfattning: Deltid, cirka 40 timmar i månaden under skolterminerna med tyngdpunkt på månadsslut. Under sommaren 2021 sker utbildning v.23-24. Du behöver kunna vara flexibel, då du kommer jobba utspridda pass under sommaren.
* Placering: Olof Palmes gata

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Academic Work

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons