Jobbsafari är en del avschibsted logo

Undersköterskor till Apelrosens gruppboende

Malmö stad · Malmö · Ansök senast 14 feb.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Apelrosen är ett gruppboende fördelat på tre avdelningar med totalt 31 lägenheter. Apelrosens profil är att bedriva äldrevård i en så hemlik miljö som möjligt samt skapa en trygg och trivsam atmosfär. Vi arbetar utifrån den nationella värdegrunden inom äldreomsorgen där nyckelorden är självbestämmande, delaktighet och individanpassning.

Vi arbetar med kvalitetsutveckling bland annat genom att ingå i nationella register som BPSD registret och Senior Alert. Nu söker vi dig som med glädje och engagemang vill arbeta med en personcentrerad omvårdnad och som vill göra vardagen meningsfull för våra brukare.

Arbetsuppgifter

Apelrosens gruppboende söker nu två undersköterskor, en för dagtjänst och en för nattjänst.

I rollen som undersköterska ingår, bland annat, att ge brukarna omvårdnad, service, stöd och att genomföra sociala aktiviteter utifrån brukarens individuella behov och önskemål. I arbetet ingår att motivera och stimulera brukaren så att den kan klara av att göra så mycket som möjligt själv samt att ge råd och information. Arbetet ställer krav på medicinskt omvårdnadsarbete efter delegering av sjuksköterska. I arbetsuppgifterna ingår också dokumentation i systemet Lifecare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med erfarenhet inom vård och omsorg.

Som undersköterska har du värme och ett stort engagemang för arbetet med målgruppen och du behandlar alla med respekt och omtanke. Erfarenhet av att arbeta med brukare som har en demensdiagnos är meriterande. Du är trygg i din yrkesroll och har ett gott bemötande med en positiv inställning till förändring och utmaningar. Du har även en god social förmåga där du bidrar till ett positivt arbetsklimat och främjar ett gott samarbete.

I rollen som undersköterska behöver du vara en lugn, trygg person som har stort tålamod och kan anpassa dig till olika situationer och individer. I ditt uppdrag ingår också att du ser till den enskildes behov, är noggrann och ansvarstagande. Du deltar aktivt i omvårdnadsarbetet, har ett professionellt förhållningssätt, är lösningsfokuserad och tar ett stort eget ansvar. Du är en god arbetskamrat och stöttar dina kollegor när det behövs, samt att du har ett gott samarbete med övriga personer som är involverade kring brukaren.

För arbetet krävs att du har god erfarenhet av att dokumentera och upprätta genomförandeplaner samt att du kan uttrycka dig väl i svenska, båda i tal och skrift. Kunskaper i andra språk är meriterande. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av arbete i Lifecare, Flexite, Senior Alert samt BPSD-registret.

Om arbetsplatsen

Vi i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är med våra ca 5 500 medarbetare Malmö stads näst största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård och rehabilitering och dess biståndshandläggning. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor.

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 2, 1 dag och 1 natt
Tillträde: 2021-05-01

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Malmö stad

Placering

Malmö

Kontaktperson

Selma Sehic

0768-820600

Dela jobbannonsen

Anmäl annons