Jobbsafari är en del avschibsted logo

Undersköterskor till äldreboende i slottsmiljö

Undersköterskor till äldreboende i slottsmiljö

Silver Life AB · Täby · Ansök senast 31 okt.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om tjänsten

Nu söker vi på Silver Life dig som vill arbeta som Undersköterska i Täby - Näsby Slottspark som öppnade under 2021. Vi har enstaka tjänster kvar på deltid!

  • Hos oss får du möjlighet att lägga fokus och tid på kärnan i verksamheten dvs. de som bor hos oss! Vi har egen kock och vaktmästare på plats vilket innebär att våra medarbetare kan vara mer synliga bland de boende.
  • Nytänkande inom ny teknik och digitalisering – Vi investerar i ny och smart teknik som fokuserar på självständighet för de boende samt förenklar arbetsmiljön och minskar belastningen för Dig som arbetar hos oss.
  • Vi följer självfallet kollektivavtal.


Om Näsby Slottspark

I området runt Näsby Slott, bara 20 minuter från centrala Stockholm växer nu det nya Näsby Slottspark fram. Här skapas 350 nya moderna bostäder i parhus och lägenheter för alla åldrar, från unga familjer till seniorer. På den här vackra platsen vävs historia, service, vatten och lummiga grönområden samman. Vid vattnet nära slottet ordnas en strandpromenad med trädäck, bryggor och bodar för kajaker. I äppelträdgården öppnar ett café i fantastisk miljö.

Näsby Slottspark är ett område med unika tillgångar – som nu förädlas ytterligare.

Silver Life i Näsby Slottspark

Silver Life i Näsby Slottspark är en del av Silver Lifes koncept om en boendekedja som erbjuder trygghet, service och komfort under det seniora livets alla skeden. Under de aktiva åren erbjuder vi bekvämlighet och service i och runt det egna boendet, och när behov uppstår, god vård och omsorg i vård- och omsorgsboendet som ligger i nära anslutning till bostäderna.

Vård- och omsorgsboendet har 54 st lägenheter fördelat på tre våningar och sex flyglar med inriktning på omvårdnad och demens.

Hur tänker vi på Silver Life?

Alla människor är unika och har unika önskemål och behov genom hela livet. Vi skapar utrymme för flexibilitet och möjliggör ett fortsatt liv enligt personliga önskemål, där varje individs rätt att välja för oss alltid är en självklarhet.

För oss är individens önskemål och behov alltid det viktigaste – och vi menar det.

Om dig

Du är utbildad undersköterska och vi ser gärna att du har arbetat några år inom äldreomsorgen, dock inget krav, för oss är personlig lämplighet viktigast.

För att trivas hos oss på Silver Life är du en ansvarfull och noggrann person med ett genuint intresse för äldreomsorg. Du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till dina kollegor och bidrar till ett positivt arbetsklimat.

Du är lösningsfokuserad och prestigelös och lägger stor vikt vid att vara ”serviceminded”.

Du har god datorvana och känner dig trygg med en smartphone eller surfplatta i handen. Du har erfarenhet av dokumentation och hanterar svenska väl i tal och skrift. Erfarenhet av att arbeta med människor med demenssjukdom är meriterande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Silver Life AB

Placering

Täby

Kontaktperson

Silver Life AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons