Jobbsafari är en del avschibsted logo

Undersköterskor sökes till Lindalens Behandlingshem

Undersköterskor sökes till Lindalens Behandlingshem

Lindalens Behandlingshem AB · Hudiksvall · Ansök senast 2 mars

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker undersköterskor– goda personliga egenskaper går före erfarenhet.

Om jobbet

Om du söker ett spännande och utvecklande jobb med uppdraget att göra skillnad i människors liv så ska du söka dig till oss.

Arbetsbeskrivning

På Lindalen arbetar du i en hemtrevlig och lantlig miljö. Här behandlar vi patienter med beroendesjukdom som frivilligt sökt hjälp. Vi arbetar i treskift i team bestående av undersköterskor, behandlingspedagoger, terapeuter, läkare, sjuksköterskor, mfl för att tillgodose att våra patienter har det så bra som möjligt och därför är det viktigt att du är lyhörd och att du är bra på att samarbeta.

Kvalifikationer

Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor och som gör det med engagemang och medkänsla. Om du saknar erfarenhet är det inget hinder då du kommer långt med dina personliga egenskaper som nyfikenhet, samvetsgrann, optimistisk, samarbetsvillig, modig, lugn, metodisk mm och om du är något av ovanstående så ska du inte tveka om att skicka in din ansökan eller kontakta oss redan idag.

Om Lindalen

Lindalens behandlingshem är ett anrikt och väl ansett företag som startade sin verksamhet redan 1988. Vår behandlingsmodell är Tolvstegsbehandling enligt Minnesotamodellen.

Besök oss på vår websida https://www.lindalen.com/

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Lindalens Behandlingshem AB

Placering

Hudiksvall

Kontaktperson

Lindalens Behandlingshem AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons