Undersköterskor Kristinegränd 7

Borås Stad · Borås · Ansök senast 31 aug. (38 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vid ansökan:Ange referens 28:2024:043 i din ansökan

Vård- och äldreförvaltningen i Borås Stad arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård, omsorg, service, hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoarbete, ska ha ett gott liv var dag. Förvaltningen består av drygt 2 700 medarbetare, varav 90 talet är chefer. Tillsammans utför vi ett meningsfullt arbete med stort fokus på dem som vi är till för. Viktiga ledstjärnor i vårt arbete är professionalism, lärande och engagemang. 

Vi söker ca 65 undersköterskor.

Vård- och äldreförvaltningen i Borås Stad bygger just nu ett nytt vård- och omsorgsboende på Kristineberg, Kristinegränd 7. Boendet består av 73 lägenheter som är fördelade på fyra våningsplan med två avdelningar på varje våning. Inflyttning kommer att påbörjas i januari 2025.Kristinegränd är anpassat för personer med demenssjukdom och kan även anpassas efter andra behov.

Kristinegränd ska vara ett vård- och omsorgsboende där självständighet är i centrum. Vi skapar förutsättningar för aktivitet och miljöer som bjuder in till detta. De boende ska trivas i miljön och känna sig trygga. De boende ska få möjlighet att delta i sina vardagliga sysslor och känna delaktighet.

Boendet har en trädgård som är noggrant planerad med sittplatser, promenadstråk och en prydnadsdamm. Tanken är att skapa ett boende som inbjuder till utevistelse i harmoni med naturen.

Vill du vara med och starta upp Borås nya Vård och omsorgsboende? Vi vill skapa ett härligt medarbetargäng bestående av fysioterapeut, specialistundersköterskor, undersköterskor, vårdbiträden, undersköterskor med aktivitetsansvar, sjuksköterskor, arbetsterapeut, chefer och samordnare. Hos oss arbetar män och kvinnor med olika bakgrund, vilket berikar vår verksamhet och breddar vår kompetens. På vård- och omsorgsboende arbetar alla yrkeskategorier tillsammans för att främja ett gott arbetsklimat där alla kan trivas. Vård- och äldreförvaltningens mål utgår ifrån Socialtjänstlagen och den nationella värdegrunden:

"Alla har rätt att leva ett värdigt liv och känna välbefinnande.

Undersköterskor Kristinegränd 7

Arbetsuppgifter

Som medarbetare på Kristinegränd bidrar du till att skapa meningsfullhet och delaktighet för de vi är till för. Arbetet är omväxlande och du arbetar både självständigt och tillsammans med kollegor för att ge en personcentrerad vård och omsorg med individen i centrum. Du bidrar till att främja den boendes självbestämmande och integritet. I arbetet ingår serviceinsatser såsom städ och tvätt, omvårdnadsinsatser såsom personlig hygien, delegerade insatser från sjuksköterska såsom läkemedelsgivning samt dokumentation enligt lagkraven.

I verksamheten finns många olika ombudsroller såsom BPSD-administratörer, måltidsombud, hygienombud och brandombud och du har möjlighet att ha olika ansvarsområden utifrån kompetens och intresse. Att vara kontaktperson åt boende ingår i uppdraget.

Arbetet kräver ett stort engagemang och att du deltar aktivt för att utveckla och förbättra verksamheten. Du har ett positivt förhållningssätt och ser möjligheterna tillsammans med dina kolleger. Arbetstiden är förlagd till vardagar, kvällar och helger, inklusive storhelger. Även i nattjänsterna ingår helg och storhelg. Att arbeta för Vård- och äldreförvaltningen är att göra något viktigt på riktigt. Det är ett arbete som är meningsfullt och roligt, där du gör skillnad varje dag!

Vill du vara med och utveckla framtidens äldreomsorg tillsammans med oss?

Välkommen med din ansökan!

Övrig information

Förutom meningsfulla arbetsuppgifter, god kollegial gemenskap och goda arbetsvillkor erbjuds du som anställd inom Borås stad personalförmåner i form av friskvårdsbidrag, fria bad i kommunens simhallar, rabatterat pris på Västtrafiks årskort, förmånscykel och en mängd aktiviteter som personalföreningen MerKraft anordnar.

Kvalifikationer

Du är utbildad undersköterska med examen från Vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande utbildning eller erfarenhet. Arbetet kräver att du kan tala och skriva på svenska. Våra verksamhetssystem är en förutsättning för att vi ska kunna fullgöra vårt uppdrag och du behöver därför ha grundläggande digital kompetens.

För att kunna ge en god och säker vård och omsorg är ett gott bemötande avgörande, liksom ditt intresse av att arbeta med människor. Det är viktigt att du är ansvarstagande och engagerad. Du har också förmåga att sätta dig in i andra människors situation och du är lyhörd för den enskildes behov. Vidare har du en god förmåga att samarbeta, skapa och bibehålla goda relationer med så väl brukare som anhöriga och kollegor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Urval och Intervjuer sker under september.


Inför ett eventuellt erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Ansökan

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 31 augusti

Urval och intervjuer sker efter ansökningstiden utgång.

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.

Tillträde enligt överenskommelse dock tidigast i december 2024

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Borås Stad

Placering

Borås

Kontaktperson

Borås kommun

Vid ansökan:Ange referens 28:2024:043 i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons