Jobbsafari är en del avschibsted logo

Undersköterska

Lerums kommun · Lerum · Ansök senast 31 jan.

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om arbetsplatsen
Är du en positiv undersköterska som vill komma in i vårt härliga gäng och arbeta tillsammans i ett team som utvecklar äldreomsorgen varje dag? Vår arbetsplats präglas av professionalitet och en strävan efter god kvalité. Vi utvecklar vårt arbete dagligen för att bemöta behoven hos dem vi är till för. Tuvängen är ett boende med olika inriktningar såsom permanentboende och korttidsboende för personer med somatisk och demensproblematik. Här arbetar ett fantastiskt team bestående av undersköterskor, sjuksköterskor, rehab personal, samordnare och enhetschefer. I denna rekrytering söker vi medarbetare till Lotsen som inriktar sig mot personer med kognitiv svikt samt personer som har växelvård.

Arbetsuppgifter
Att med boendens behov i centrum ge omvårdnad och service enligt biståndsbeslut och genomförandeplan, med respekt för den enskildes integritet, delaktighet och självbestämmande. I arbetsuppgifterna ingår också IT-baserad dokumentation och delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter.

Kvalifikationer
Vård- och omsorgsprogrammet eller annan utbildning som ger undersköterskekompetens samt god datakunskap. Tjänsten kräver god samarbetsförmåga, flexibilitet och självständighet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom demensvård.

Övrigt
Kommunens vision lyfter fram ledorden hållbarhet, kreativitet och inflytande vilket genomsyrar vårt arbete. Vi är cirka 3 000 medarbetare som tillsammans jobbar för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 42 000 invånare. Vi tror att våra olikheter berikar och utvecklar individen, verksamheten och samhället positivt. Som arbetsgivare arbetar Lerums kommun aktivt för jämställdhet och mångfald och mot all form av diskriminering och kränkande särbehandling. Vi vill främja en god arbetsmiljö där det går att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård och personalvårdprogram. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen ber vi dig skicka in din ansökan via den här länken, och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför den här rekryteringen har vi redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda. Vi undanber oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Lerums kommun

Placering

Lerum

Kontaktperson

Pernilla Gabrielsson

0302-522319

Dela jobbannonsen

Anmäl annons