Undersköterska

Vara Vård - Nacka Värmdö · Värmdö

·

Ansök senast 30 apr. (62 dagar kvar)

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens USK Vara Vård i din ansökan

Vi söker undersköterska till Vara Vård

Vara Vård utför undersköterskeinsatser hos andra vårdgivare som inte är bemannade med egna undersköterskor på kvällar och helger. Våra mobila team utför såväl planerade som akuta insatser på äldreboenden, LSS-boenden samt hemsjukvård i ordinärt boende.

Dina arbetsuppgifter som undersköterska hos oss innebär planerade besök på boenden och i hemsjukvården. Arbetet består i sedvanliga basala hemsjukvårdsinsatser såsom medicin och insulingivning, KAD sättning/spoling, omläggningar etc. I arbetet har man också ett nära samarbete med våra egna sjuksköterskor vid behov.

Vi patrullerar i Stockholms län samt Nacka Värmdö.


Din kompetens

Du har undersköterskeutbildning och gärna flerårig erfarenhet av yrket. Du skall vara trygg i din profession.Tidigare erfarenhet av arbete inom hemsjukvård eller jourverksamhet är meriterande. Vi söker dig som kan prioritera dina arbetsuppgifter och har lätt att samarbeta med dina kollegor. Arbetet innebär att ha ett bra bemötande mot våra patienter därför är det viktigt att du är serviceinriktad, flexibel och lätt att samarbeta med. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.


Anställningsform och sysselsättningsgrad

Timanställning

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

B-körkort är ett krav

Övrigt

Anställningsintervjuer sker fortlöpande.#jobbjustnu

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Vara Vård - Nacka Värmdö

Placering

Värmdö

Kontaktperson

Adept Sverige AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens USK Vara Vård i din ansökan